Calaceit cau a Azuara (4-2) en un partit molt gris en defensa

comarquesnord.cat . Azuara . diumenge, 24 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

Calaceit va firmar un partit molt gris este cap de setmana i va sumar la 5ena derrota de la present temporada. Va caure a casa Azuara (4-2), equip inferior i que sol ha sumat 6 punts durant esta campanya. Encara així, els locals van fer mèrits per a guanyar, mentre que els del Matarranya van oferir la seua pitjor versió. Escàs atac, poca pilota i gens encert defensiu en moments determinants que van fer que el Calaceit anés els 90 minuts a remolc. El partit es va posar en contra només començar. Al minut 13 de partit, un jugador de l’Azuara s’interne per la banda, es pose dins l’àrea, el defensor del Calaceit pose el peu i penal. Hernando no va fallar des dels 11 metres. Tot i això, Calaceit va saber empatar un partit al minut 35, gràcies a Adrián. Així es va arribar al descans. Però a la segona part no es va millorar. Calaceit va eixir fred. I això ho va aprofitar Azuara, que als 3 minuts de la represa es va tornar a avançar (2-1). Calaceit va arribar a empatar gràcies a Timoneda al minut 52 (2-2). Però l’alegria no va durar gens. Al minut 56, Azuara es tornava a avançar. I el quart gol local (4-2) al minut 60 va deixar Calaceit ferit de mort. Derrota que fa mal, sobretot per la forma en la que va arribar, però que es vol corregir prompte. Torrecilla pot ser la víctima d’un Calaceit ferit.

David Insa, soci i seguidor del Calaceit, va reconèixer que “el resultat no és el que ens esperàvem. Però conforme va evolucionar el partit, podem donar gràcies. Per la nostra part va ser un partit penós, penós. Molt d’aire, molt de fred. Però això no és excusa”. Insa va ser crític amb l’equip, i va lamentar “un partit com este, afrontar-lo com es va afrontar, amb l’actitud que el van afrontar els jugadors de Calaceit. Només començar, fem penal”. Això “va donar moral a Azuara. La nostra actitud va ser nefasta, negativa. A la segona part tampoc va millorar. Vam anar a remolc. Ells es van créixer amb el segon gol. I a natres no ens eixia res. Esta va ser la tònica fins al final del partit”. David Insa va lamentar que “no ens podem quedar mirant la pilota. I no podem posar d’excusa el fred, el vent i el camp”. Insa va recordar que “tenim moltes lesions, però això no és excusa per a posar collons”. L’equip té previst reunir-se i analitzar l’últim partit. “Els partits de casa han de ser diferents. Esperem recuperar gent i esperem adreçar el rumb”.

Amb esta derrota, Calaceit baixe a la 12ena posició estancant-se amb 12 punts. De cara a la pròxima jornada, els del Matarranya jugaran a casa contra Torrecilla, on esperen dedicar-li una victòria a l’equip i a l’afició. Torrecilla és 14è després de sumar 7 punts.

Més informació: