LA FALSA: “On està Paco?”

Joan Carles Marcobal . 24 de novembre de 2013 .

La companyia més popular de pallassos del nostre país, Xarlotada Valenciana, dirigida pel més ínclit de tots els bufons, Alberto Fabra, ens ha ofertat de nou un espectacle insuperable… fins que es decideixen a oferir-nos el següent, que no tardarà. En exclusiva per a tots vostès el passat cap de setmana van representar una funció tragicòmica amb l’obra ‘On està Paco’.

Al llarg de tot el cap de setmana i pels carrers del cap i casal com a escenari privilegiat, un secretari de jutjat corria al darrera d’un fugitiu expresident de la Generalitat que, a la seua vegada, semblava que corria de manera veloç per no ser agafat pel perseguidor. Tothom pensava que, qual rata davant d’un gat, fugia per amagar-se i quina no seria la nostra sorpresa quan ens assabentem que mentre el secretari judicial corria i corria, la presa estava amagada al seu domicili, qui anava a dir que un fugitiu de la justícia s’amague a la seua pròpia casa, l’únic lloc tot fa pensar on no van anar a la seua recerca.

No cal ni dir que l’espectacle fins ara no mai representat i que suposava l’estrena mundial del major dels despropòsits polítics, hagués estat del més gran dels divertiments per a un públic entregat… de no ser perquè eixe públic està adquirint un nivell de cabreig social amb cotes mai no assolides per una humana societat. Sembla que tan sols aplaudien a rabiar la infausta i grotesca representació un seguit de parlamentaris que a la seua vegada clamaven desvergonyidament reclamant l’indult per a un exalcalde condemnat.