Morella es concentra en el dia contra la violència de gènere

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 25 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

El 25 de novembre va ser declarat en 1999 per les Nacions Unides, Dia Internacional contra la Violència de Genere. A Morella, el Grup de Dones dels Ports, junt a Infodona i l’Ajuntament de Morella, aprofita la data per unir la nostra veu a moltes d’altres per a que el soroll contra els maltractadors siga cada dia més gran i aplegue més lluny.

Els actes es van concentrar el dilluns per la vesprada al consistori, primerament trobant-se a l’interior i tot seguit a la placeta exterior on es van realitzar els parlaments. Els participants es van posar un llaç negre per condemnar les morts per aquesta violència.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, obriria l’acte. Tot seguit, es llegiria el manifest a càrrec de Vallivana Antolí del Grup de Dones que donaria pas a una estona de silenci en memòria de totes les víctimes. La part final seria la lectura d’un poema sobre la lacra que suposa per a la societat la violència de gènere per part d’una dona i un home. El senzill acte finalitzava amb un aplaudiment i amb el record per les dones que han mort a causa de la violència masclista i a totes aquelles que pateixen diàriament i en silenci, maltractaments, per a que sàpiguen que no estan a soles.

Més informació: