El Cinctorrà rep al Sant Jordi i el Morella juga a Torreblanca

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 29 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

Difícil eixida del Morella a Torreblanca. El conjunt local ocupa la segona posició de la classificació i el Morella és setè en aquestos moments. Això sí, l’equip morellà ve de superar per 2-0 al Moró en la primera victòria de David Soro com a entrenador de l’equip. El Torreblanca és un dels millors conjunts de la categoría i intentarà a casa sumar un nou triomf. El Morella buscarà fer un bon partit i intentar donar un ‘susto’ al Torreblanca.
· 1ª REGIONAL
· C.F. TORREBLANCA – MORELLA F.C.
· Diumenge 1 de Desembre, a les 16h. Camp de Torreblanca

El C.E. Cinctorrà rep la visita del Sant Jordi al Pla de Mig Ull. Un partit important per a un Cinctorrà que a casa està obtenint un gran rendiment a la 1ª Regional. El Sant Jordi està anant clarament a més a les darreres setmanes i ja s’ha situat a la sisena posició de la classificació. El Cinctorrà és 13è en aquestos moments, fora de la zona de descens, però amb un partit menys. És el que te aplaçat amb el Moró i que es jugarà el dia 6 de Desembre. Per al Cinctorrà és un partit molt important i els punts davant el Sant Jordi son claus.
· C.E. CINCTORRÀ – C.F. SANT JORDI
· Diumenge 1 de Desembre, 16h. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres

Quart partit per al Vilafranca al camp del Serrito amb la visita de l’Albocàsser. Ja fa uns quans anys que ambdós equips no s’enfronten en lliga, ja que l’Albocàsser va militar varies temporades a 1ª Regional i Preferent. El Vilafranca ocupa la novena posició a la classificació amb 10 punts i l’Albocàsser mira als llocs de dalt. L’equip de Toni Mallén intentarà buscar la victòria en aquest encontre al Serrito, on ha jugat tres partits, guanyant un i perdent dos. El Vilafranca té pendent el partit amb el Vinromà, que es jugarà el divendres 6 de Desembre.
· 2ª REGIONAL
· C.F. VILAFRANCA – C.F. ALBOCÀSSER
· Diumenge 1 de Desembre, 16h. Camp El Serrito. Vilafranca

Els juvenils de Els Ports juguen a casa davant el Peñíscola. L’equip dirigit per Manolo Guimerà intentarà aconseguir un bon resultat, que necessita amb urgència. De fet, els juvenils porten 4 punts sent necessàri sumar. A casa ho poden fer. Aquesta pordria ser una jornada important per al juvenil de Els Ports.
· FUTBOL BASE
· 3ª REGIONAL JUVENIL
· ELS PORTS F.C.- A.C.D. PEÑÍSCOLA
· Dissabte 30 de Novembre, 16h. Camp Fàbrica de Giner. Morella

El Vilafranca juvenil visita al potent Sporting Castelló amb poques esperances d’aconseguir un resultat positiu. De fet, l’equip vilafranquí tanca la classificació amb 0 punts i ve de perdre 0-3 amb l’Olímpic Castelló al Serrito. L’Sporting de Castelló és un dels equips forts del grup i intentarà fer valer el seu potencial per sumar els tres punts. El Vilafranca a ben segur que ho intenta, encara que es preveu que no puga tenir massa opcions.
· SPORTING CASTELLÓ – C.F. VILAFRANCA
· Dissabte 30 de Novembre, 18h. Camp Chencho. Castelló

Els cadets de Els Ports visiten Benicarló aquest proper cap de setmana. El conjunt cadet de la comarca necessita un resultat important de manera urgent, ja que li està costant aconseguir punts. L’equip cadet tindrà un compromís difícil davant un rival com el Benicarló ‘B’. Puntuar seria molt important en aquest encontre.
· CADETS
· BENICARLÓ BF. ‘B’ – ELS PORTS F.C.
· Dissabte 30 de Novembre, 11h. Camp de Benicarló.

Nova jornada de lliga per als dos equips infantils de Els Ports. Els Ports infantil ‘A’ visita al Benicarló, en un bon moment de forma però després de perdre a casa per 1-2 amb el Borriol. Per la seua banda l’infantil ‘B’ juga a casa, al camp del Serrito de Vilafranca amb el Benicense. Després de moltes setmanes, l’equip tornarà a jugar a casa un partit oficial.
· INFANTILS
· BENICARLÓ BF. ‘B’ – ELS PORTS F.C.
· Dissabte 30 de Novembre, 12,45h. Camp de Benicarló.

· ELS PORTS F.C. ‘B’- A.C.D. BENICENSE
· Diumenge 1 de Desembre, 11h. Camp El Serrito. Vilafranca

Els conjunts alevins de Els Ports FC disputen compromisos aquest cap de setmana a Castelló i a Morella. L’aleví ‘A’, després de patir una seriosa derrota per 0-8 a casa visita a un rival potent com el Primer Toque. Per la seua banda, Els Ports ‘B’ jugarà a casa contra l’Alcalà ‘B’ buscant tres nous punts en aquest fantàstic intici de temporada.
· ALEVINS
· PRIMER TOQUE – ELS PORTS F.C. ‘A’
· Dissabte 30 de Novembre, 9h. Camp Chencho. Castelló

· ELS PORTS ‘B’ – ALCALÀ ‘B’
· Dissabte 30 de Novembre, 10,30h. Camp Fàbrica de Giner. Morella

El benjamí ‘A’ visita al Primer Toque aquest cap de setmana, una eixida difícil i complicada a Castelló. Per la seua banda el benjamí ‘B’ rep la visita de l’Alcalà ‘B’ al camp de la Fàbrica de Giner.
· BENJAMINS
· PRIMER TOQUE – ELS PORTS F.C. ‘A’
· Dissabte 30 de Novembre, 9h. Camp Chencho. Castelló

· ELS PORTS ‘B’ – ALCALÀ ‘B’
· Dissabte 30 de Novembre, 11,30h. Camp Fàbrica de Giner. Morella

Partit del Vilafranca ‘A’ a casa amb la visita de l’Alcalatén ‘A’ en el frontennis. Els vilafranquins a casa intentaran sorprendre al poderós Alcalatén ‘A’. Els dos conjunts es van enfrontar a la Supercopa de Castelló a Vilafranca amb clara victòria dels de l’Alcora per 0-3. A la passada jornada el Vilafranca ‘A’ perdria a Guadassuar per 3-0.
· FRONTENNIS
· LLIGA TERRITORIAL
· VILAFRANCA ‘A’- ALCALATÉN ‘A’
· Dissabte 30 de Novembre, 16h.
· Frontó Municipal de Vilafranca.

El Vilafranca ‘B’ juga a Ribesalbes, després d’haver superat a l’Alfara per 2-1 al Frontó Municipal de Vilafranca. Un partit que s’afronta amb il·lusió després d’haver guanyat aquest encontre de la passada jornada i amb la intenció d’intentar guanyar el partit.
· 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL
· RIBESALBES – VILAFRANCA ‘B’
· Dissabte 30 de Novembre, 16h.
· Frontó Municipal de Ribesalbes

Nou partit per al CBF Morella cadet que visita aquest cap de setmana al Vila-real BC. El partit es disputa a Vila-real el diumenge pel matí. Pel moment l’equip cadet de Morella no ha perdut cap partit a la lliga i la passada setmana derrotava per 80-23 al Benicarló. Les cadets intentaran sumar un nou triomf en aquest partit a Vila-real.
· BÀSQUET
· CADETS
· VILA-REAL B.C. – C.B.F. MORELLA
· Diumenge 1 de Desembre, 12h
· Poliesportiu Bancaixa. Vila-real

Més informació: