L’Ajuntament de Morella mostra la seva solidaritat amb els treballadors de RTVV

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 29 de novembre de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha mostrat la seva solidaritat amb els treballadors de Ràdio Televisió Valenciana, en el dia en el què la Generalitat Valenciana ha procedit al tancament a la força de les emissions televisives i radiofòniques. El regidor de governació, Ernest Blanch, ha viscut la situació in situ, passant diverses hores al costat dels treballadors de RTVV a la delegació de Castelló. Per la seva banda, el primer edil morellà, Rhamsés Ripollés, ha enviat un fax i un mail a les delegacions de Castelló i Burjassot per transmetre la solidaritat del poble de Morella amb la situació dels treballadors.

L’alcalde considera que “avui és un dels dies més tristos de la Comunitat Valenciana, perquè s’ha procedit al tancament d’un servei públic, s’ha atacat de manera gravíssima l’autogovern i perquè hem viscut una sèrie de situacions més pròpies de països dictatorials que d’un govern democràtic”. El primer edil afirma que “els treballadors de RTVV tenen tota la solidaritat del poble morellà, davant d’una situació increïblement injusta, provocada per un president incapaç i que no ha volgut dialogar i buscar consens”. Rhamsés Ripollés també ha destacat que “RTVV també era una eina important per a la dinamització econòmica i la promoció turística de Morella, ja que la imatge de la nostra ciutat arribava a tots els valencians i valencianes”.

Cal recordar que l’equip de govern de l’Ajuntament de Morella també va aprovar aquest mes una moció de suport als treballadors de Ràdio Televisió Valenciana i de defensa d’una televisió pública, en valencià i de qualitat. El text no va comptar amb el vistiplau del Grup Municipal Popular, que va decidir abstenir-se. Aquesta moció plantejava que acatara la sentència judicial, que es respectara el dret dels treballadors i que RTVV no es tancara, realitzant-se un Pla de Reestructuració per fer-la viable. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés també defensa “la necessitat de tenir una televisió pública, aquilatada, plural, vertebradora del territori, que mostre la cultura i tradicions de tots els pobles de la Comunitat Valenciana o que contribuisca a ser un motor econòmic”.

Més informació: |