Calaceit recupere la senda de la victòria (2-1) però no s’agrade

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 1 de desembre de 2013 .

El Calaceit va recuperar este diumenge la senda de la victòria en superar el Torrecilla en un partit discret de l’esquadra del Matarranya. El Calaceit no acabe de trobar la seua millor versió i li està costant fer el futbol de la passada temporada. Cert és que té baixes importants i de llarga duració. Però l’eficàcia i la superioritat que l’any passat es va mostrar al seu camp està costant. Diumenge va ser un d’eixos partits als que toque patir més del que cal. Victòria per la mínima contra un Torrecilla inferior (2-1) que jugue amb més cor que futbol. Calaceit es va avançar ràpid al marcador. Es recupere una pilota al mig del camp, bon passe a Diego que fa el primer per al Calaceit. Pareixia que els mal auguris de les últimes jornades es dissipaven. Però només va ser un miratge. Durant 5 minuts, Calaceit va fer bon futbol. Però a poc a poc es va anar desintegrant i començant a perdre metres. Tot i això, i en una bona jugada d’atac, el Calaceit va fer el gol de la tranquil·litat, obra de Chirila. Tot i això, al minut 41 el Torrecilla va fer el seu primer gol i els fantasmes van tornar a aparèixer a Calaceit. No es va jugar bé. A la segona part va costar crear ocasions de perill. I les pilotes no arribaven a la línia d’atac. Tot i això, el resultat no va perillar, i Calaceit va poder recuperar la senda de la victòria. Gràcies a este resultat, el Calaceit es manté en la 12ena posició, però a només 2 punts del 7è, que és el Cretense.

David Insa, soci i seguidor del Calaceit, va destacar que “no va ser un partit complicat, sinó molt dolent. Es va guanyar i encara gràcies”. Calaceit va marcar molt prompte. “Durant tota la setmana es va parlar del mal partit contra Azuara. I es va sortir en una altra actitud. A la primera jugada de perill, recuperem una pilota, xutem i Diego fa gol. Però això només va ser un miratge”. Al minut 30 va caure el segon. “Dos jugadors li van posar ganes i la van posar dins”. Però abans del descans, gol de Torrecilla que pose la mosca darrere l’orella. “El gol d’ells va arribar perquè el vam regalar natres. Fem un error defensiu, es desentenen defensors i porter i la pilota acabe dins”. Insa creu que “coses així no poden passar i s’ha de canviar”. Pel que fa al partit, “molt avorrit. Ja de cara al pròxim partit esperem recuperar una de les cinc o sis baixes que tenim. Tenim el partit pendent contra Chiprana. Chiprana és un rival fort, i hem de canviar esta actitud i donem guerra al rival”.

Gràcies a esta victòria, el Calaceit s’enganxe a la zona mitja de la classificació, sumant 15 punts i situant-se a només 2 punts del Cretense. El divendres per la tarde es jugarà este interessant Calaceit contra Chiprana a la capital cultural del Matarranya.