El Pena-roja pose Alcorisa contra les cordes, però es quede sense puntuar (1-3)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 1 de desembre de 2013 .
Etiquetes:

Les Planes van viure diumenge un apassionant partit entre Pena-roja i Alcorisa. Partit molt intens i que va tindre dos cares (1-3). La primera part va ser per als visitants, que van tindre les ocasions més clares. Alcorisa va eixir molt fort, i va tirar de diagonals i velocitat per a sorprendre el Pena-roja. Ofensiva visitant que va saber retindre el Pena-roja, que conforme passaven els minuts es trobava millor. Faltava conducció de pilota, però a poc a poc Pena-roja guanyava metres al mig del camp. Alcorisa va obrir el marcador a la mitja hora de joc. Excel·lent contra conduïda pels visitants que va acabar en un xut per dalt de Ginés que no va poder parar Enrique. Tot i el gol, el Pena-roja no es va desfer. Va buscar el gol. I en una errada defensiva Iñaki, molt espavilat, va firmar l’empat (1-1). Així es va arribar al descans. La segona part va ser de domini local. Tot i això, Alcorisa va aprofitar el rebuig d’un penal prèviament aturat per Enrique per a posar cert avantatge (1-2) al primer minut de la segona part. En una errada defensiva, l’equip visitant va fer el tercer (1-3). Però Pena-roja es va reposar. L’entrada de Julián al mig del camp i de Ian a la línia d’atac li va donar molta espenta a l’equip. Es van trenar grans jugades al primer toc. Torretes en va tindre una que va marxar alt. Ian en va xutar una que va fregar el travesser. I Iván es va trobar amb el travesser després d’una bona rematada de cap. Inclús Torretes va tindre un penal que va marxar fora. Alcorisa va acabar demanant l’hora, mentre Pena-roja va marxar del partit amb el cap ben alt. Amb esta derrota, Pena-roja es manté amb els 16 punts a la 8ena posició. La zona mitja està molt ajustada.

José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, va recalcar que “la primera part va ser d’Alcorisa i la segona part va ser nostra. Vam eixir al partit massa nerviosos, poc concentrats. Però encara així els vam aguantar. Vam encaixar un gol. Però l’equip pren la pilota i busque l’empat”. Al descans “vam dir de sortir millor i de posar una marxa més. I cal donar un 10 a l’equip, que va sortir molt bé”. La llàstima va ser l’innocent penal d’inicis de la segona part, que va suposar el segon gol visitant. “Va ser clau. Vam eixir molt bé. Molt concentrats. Però al primer minut parem el penal i el mateix jugador que llance la pose dins. Un cop que fa mal. Però l’equip es refà i vam donar una segona part molt digna. Perds el partit però surts molt satisfet del camp. L’afició ens va felicitar del partit que vam fer”. Laris va defensar que “mentalment, el Pena-roja ha canviat molt. Podem guanyar qualsevol equip a casa. I amb el (1-3) en contra vam anar a guanyar. Vam jugar en tres puntes definides. Es van crear moltes ocasions de gol. I només que n’hagués entrat una, amb la força de l’afició haguérem aconseguit empatar perquè ells no passaven del mig del camp”.

Amb esta derrota, el Pena-roja es manté en la zona mitja de la classificació. Sume 16 punts. Este divendres, dia 6 de desembre, rebrà al Massalió, derbi matarranyenc que es va posposar per les inclemències de la neu ara fa tres caps de setmana.

Més informació: