Victòria dels Alevins, empat dels Cadets i derrota dels Infantils en el debut a casa

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 1 de desembre de 2013 .

La jornada ens ha deixat absolutament de tot per als equips de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres. El equip ‘Aleví-7’ del Matarranya ha recuperat la senda de la victòria després d’arrossegar tres derrotes consecutives. Esta vegada no va badar, posant-se per davant al marcador i sumant la 5ena victòria de la present temporada. Partit equilibrat, com pràcticament tots els d’esta categoria, però amb un Valderrobres que va obrir una bretxa difícil de tancar. L’equip del Matarranya es va posar en un contundent (4-0) gràcies als gols de Grañena, Nil, Martí i Guillermo. Ebre Escola va reduir distàncies gràcies a dos gols (4-2). El segon d’ells va ser de Calabuig, el mateix jugador que va firmar el (5-2) en pròpia porteria. Amb este resultat, els visitants poc podien fer. Tot i això, van reduir distàncies quan el partit ja estava sentenciat. Victòria de Valderrobres que el situe en 7ena posició, sumant 15 punts. La distància amb el líder és de 9 punts. Este divendres recuperaran el partit contra Amposta, que va 3er i porte 19 punts.

En categoria ‘Infantil’, el Valderrobres va caure per un clar (3-6) en un gran partit per a les dos esquadres. Partit de debut a casa dels infantils, que no van poder continuar amb la gran línia que havien marcat en els partits a domicili. El partit va estar molt igualat. Ascó va obrir el marcador per un gol en pròpia porteria de Villoro. Encara així, els del Matarranya es van reposar i li van donar la volta al resultat (2-1) gràcies als gols de Guimerá i Óscar. Les ocasiones arribaven a una i altra porteria, i en una gran espenta Ascó es va posar en un contundent (2-4). Valderrobres va reduir distàncies de la mà de Óscar per segona vegada. Però Ascó va arrodonir el resultat quan el Valderrobres es va tirar en busca de l’empat. Derrota contra un rival molt exigent i que demostre perquè està en 2ona posició. Amb esta derrota, Valderrobres es quede en la 5ena posició, sumant 12 punts però pendents de dos partits. Sense anar més lluny, este diumenge es jugarà el partit contra Gandesa, que va 6è en 9 punts.

En categoria ‘Cadet’, Valderrobres i Olímpic Móra d’Ebre es van repartir els punts en un partit bastant equilibrat (3-3) i que va saber a poc per com va eixir l’equip al terreny de joc. I és que al Valderrobres se li van posar les coses de cara després de sumar dos gols molt matiners. Al minut 3, Bayod obria el marcador per a l’esquadra del Matarranya, i en el minut 16 Roger transformava un penal que deixava les coses molt de cara (2-0). I el que són les coses. Móra es va saber reposar i inclús li va donar la volta a la segona part (2-3) i firmant l’empat abans del descans. El Valderrobres va tirar d’esforç perquè sabia que un partit així no es podia escapar. I va obtindre la recompensa al minut 62, quan Pellicer va fer el definitiu (3-3). Empat que situe el Valderrobres en 7ena posició, sumant 11 punts en 8 partits. El pròxim cap de setmana continuarà el futbol base per a l’equip cadet, recuperant el partit pendent contra el Roquetenc, que ara mateix és segon sumant 18 punts.