El Calaceit cau contra Chiprana (0-2) però li regale la millor versió a la seua afició

comarquesnord.cat . Calaceit . divendres, 6 de desembre .

El Calaceit va recuperar divendres el partit pendent de la jornada 11. Derrota per a l’equip del Matarranya, que davant es va trobar un dels rivals més complets de la Primera Regional, un Chiprana (0-2) que es manté a només 3 punts del líder. Tot i això, l’afició del Calaceit va veure la millor versió del seu equip, que va recuperar Borja per a l’ocasió. Partit seriós i de molt de respecte el que es va viure al camp municipal, i en el que el Calaceit va posar les ocasions i el Chiprana els gols. Una vegada més, l’equip del Baix Aragó va demostrar perquè és un dels rivals més difícils a batre. Molt efectius al davant i molt segurs darrere. I és que Calaceit va tindre ocasions per a empatar o inclús per a emportar-se el partit. Per contra, Chiprana va tirar d’efectivitat i si va arribar tres vegades a la porteria defensada per Gasulla, dos van acabar dins. La primera d’elles va ser al minut 17, la més clara que van tindre a la primera part. Per contra, Calaceit va trenar ocasions, va buscar parets i minut rere minut li va guanyar terreny de joc al rival. Amb la mínima es va arribar al descans, amb un Calaceit cabrejat perquè havia tingut ocasions per a empatar el partit però que veia com el resultat el tenia en contra. Tot i això, el partit es podia traure. Calaceit va sortir fort, valent, buscant la porteria rival. Però divendres va ser un d’aquells dies en els que la pilota no vol entrar. En canvi, i en una contra, Chiprana va posar el segon a falta d’un quart d’hora. Derrota del Calaceit en una jornada on l’equip ha demostrat molt bones sensacions i semble que ha enterrat els fantasmes dels dos últims partits.

David Insa, soci i seguidor del Calaceit, va defensar que “tot i que es va perdre, el partit va anar bastant bé. El caràcter de l’equip va canviar completament. I crec que podem estar contents i orgullosos del partit que es va fer. Es va perdre, però es va lluitar. Es va intentar guanyar i es van fer les coses com s’han de fer”. Insa va reconèixer que davant van tindre un “Chiprana molt complet. Me va parèixer un equip boníssim. No té cap figura, però té un bloc molt fort, molt bo, i ens ho van demostrar. Van tindre dos ocasions de gol i les van fer. Natres en vam tindre cinc o sis, però no va entrar la pilota. Va faltar el gol”. Insa va apuntar que a la segona part, el Calaceit va mirar “d’encular el rival al seu camp per a traure l’empat. Però en una contra ens van fer el segon i allí es va acabar el partit”. Tot i això, “crec que vam tindre el partit”. Per ocasions, “haguérem pogut guanyar, però quan la pilota no vol entrar…” Entre les notícies alegres del Pont de la Puríssima està la recuperació de Borja. “És una alegria. La recuperació ha estat, com aquell que diu, un miracle, perquè el teníem per a tres mesos de baixa i l’hem recuperat en dos mesos”.

De cara a la pròxima jornada, Calaceit visitarà per primera vegada el camp de Massalió en un nou derbi entre equips del Matarranya. El partit arribe en un dels moments més delicats per al Calaceit i en el millor estat de gràcia de l’esquadra de Massalió. Un gran derbi.