El Cretense recupere la senda de la victòria gràcies a un treballat partit contra Híjar (1-2)

comarquesnord.cat . Híjar . divendres, 6 de desembre .
Etiquetes:

El Cretense va recuperar este cap de setmana la senda de la victòria després de guanyar Híjar en un treballat partit. L’esquadra de Queretes anava a la capital del Bajo Martín condicionat per un munt de baixes. De fet, Alfredo Fuster només va poder convocar un total de 13 efectius per al partit, un d’ells lesionat. A les baixes per sanció de Manero i Pisto, així com les lesions de Miguel i José Juan, se li va sumar l’absència de Javi Susaneta. Davant tantes baixes, el Cretense va jugar amb les seues cartes però amb cap, conscient de que Híjar venia de fer molts bons resultats. Ocasions n’hi va haver a totes dos porteries, encara que les més clares les va tindre el Queretes. Després d’avisar en dos clares ocasions, el Cretense es va avançar al marcador en el minut 44 de partit. Gol psicològic que donava certa tranquil·litat de cara a la segona part. A la represa, els de Queretes van plantejar jugar a les contres. La jugada li va anar a la perfecció, i en una gran jugada de contraatac el Cretense va posar el segon (0-2) i pràcticament tancava el partit. Híjar va embrutar el partit. Ho va protestar tot amb el marcador en contra. Va intentar fer marxar el Cretense del partit. Però no ho va aconseguir. El gol de l’honor va arribar al minut 93 de partit, quan estava tot mort.

Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, va destacar que “hi havia ganes de guanyar. Portàvem uns quants partits sense guanyar i estem contents per la il·lusió i la manera en la que es va guanyar”. Fuster va recordar que “teníem moltes baixes. Vam anar només 13 jugadors. Però els que van anar van donar la cara i per això es va traure la victòria. Queretes no va sortir a especular, perquè a Híjar també li interessaven molt els 3 punts. Van jugar molt durs. Amb molta violència. I jo els vaig dir que sobretot no es posaren nerviosos”. El Cretense “va tindre ocasions per a fer més d’un gol a la primera part. A la segona part vam esperar el contraatac”. L’entrenador del Cretense va defensar que “el primer gol va ser molt important. Ells es van posar nerviosos, i amb el segon encara més. Van tindre molts de problemes”. L’entrenador del Cretense va afegir que la victòria arribe en un bon moment, ja que “la pròxima jornada tenim el derbi contra Valderrobres. Valderrobres ha fet un mes de novembre molt bo. I el de Queretes ha estat al revés. Ells afronten el partit en un gran estat de forma. Però Queretes sempre afronte el derbi amb moltes ganes”.

Amb esta victòria, el Cretense es manté en 7ena posició i obre un marge de 3 punts amb el 8è classificat, que és el Pena-roja. Cretense sume 20 punts i està sota Valderrobres, que té 25 punts.

Més informació: