Esport i Diversió seguirà gestionant les piscines de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 10 de desembre de 2013 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat el seu ple ordinari corresponent al mes de desembre. Una sessió que s’obria amb la concessió del servei públic de piscines municipals i serveis auxiliars. Aquesta concessió inclou també la gestió de la piscina d’estiu i l’empresa escollida ha estat ‘Esport i Diversió’, actuals gestors d’aquestos serveis i única empresa que ha presentat la documentació.

En un altre dels punts, l’Ajuntament de Vilafranca aprovava per unanimitat les ajudes a organitzacions no governamentals que desenvolupen programes de cooperació. El Consell de Benestar Social havia tractat prèviament les diferents opcions presentades i el ple de l’Ajuntament ratificava per unanimitat aquesta decisió.

El consistori vilafranquí designaria als representants de l’Ajuntament en la Comissió de seguiment del conveni de col·laboració per al manteniment i utilització de la Plaça de Bous de Vilafranca. Óscar Tena, Alcalde de Vilafranca i Víctor Tena, Regidor de Festes han estat les persones designades en la proposta que plantejava l’equip de govern i que s’aprovava amb les abstencions de Plataforma per Vilafranca-Compromís i d’un regidor del grup popular.

A la secció de precs i preguntes, des del Partit Popular es preguntava per la finalització de l’obra al Carrer Corts Valencianes, incloses als Plans d’Obres i Serveis 2013. S’ha pogut detectar com la capa d’asfalt presenta alguna deficiència. L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, explicava aquesta qüestió i el compromís de l’empresa per solucionar aquest problema. L’obra compta amb una garantia, que l’Ajuntament utilitzarà per a que el vial quede en perfecte estat.

A la sessió també es tractaria la denominació oficial de la masia situada al polígon 4 parcel·la 69, coneguda com a Mas de Pelegrí a petició dels propietaris que allí viuen i a efectes de qüestions burocràtiques.

Més informació: