Victòries dels alevins i els infantils i empat dels cadets en el Futbol Base

comarquesnord.cat . Jesús . dissabte, 14 de desembre .

Bona jornada per a les diferents categories de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres que competeixen a les Terres de l’Ebre. En categoria ‘Aleví’, l’equip entrenat per Carlos Caldú es va endur una gran victòria del camp del líder, un Jesús Catalònia que fins esta jornada no sabia què era perdre. Bon triomf de l’Aleví-7, que va plantejar un partit molt seriós i veu com es manté a 9 punts del primer però en un partit menys. Valderrobres i Jesús van protagonitzar un bon duel, un partit molt igualat, com la majoria dels que viu l’aleví del Valderrobres. El gran protagonista dels visitants va ser Adrián Martí, que va fer els 3 gols del Valderrobres. El primer d’ell va arribar al minut 8, al primer quart, i el segon d’ells també es va fer en el primer quart. En el segon, Jesús Catalònia va reduir distàncies. Un equip i altre van anar a buscar el partit, i el resultat hagués pogut ser qualsevol. Però a diferència del que va passar contra La Rapitenca, esta vegada els de Valderrobres van tindre més fortuna i es van emportar el partit. Adrián va fer el tercer dels visitants (1-3) als inicis de l’últim quart. Victòria del Valderrobres que es situe en 6ena posició empatat a 18 punts amb el 5è. Este cap de setmana, Valderrobres jugarà a casa contra l’Olímpic Móra d’Ebre, un dels equips més modests del grup.

També va ser positiu el resultat que va obtindre l’infantil de Valderrobres al camp de La Rapitenca. Victòria còmoda i important a Sant Carles per un contundent (1-4) que va tindre en Óscar Albesa el gran protagonista, marcant tots els gols visitants. Partit que l’esquadra del Matarranya va encarar ben prompte. Als primers 5 minuts va arribar el primer, que es va refermar en un segon gol quan només s’havien disputat 10 minuts de partit (0-2). Valderrobres no li va perdre la cara al partit, no ho va donar tot per fet, més quan en estes categories hi ha molta igualtat. Per això va anar per un altre gol que li donés certa tranquil·litat. I este va arribar al minut 32 de la primera part, pràcticament sentenciant el partit. Així es va arribar al descans, i a la represa el Valderrobres va buscar més i va trobar. Óscar va firmar el quart (0-4) al minut 61 de partit. La Ràpita va reaccionar al minut 67, fent el gol de l’honor. Però no hi havia temps per a més. Amb esta victòria, trobem un Valderrobres situat en la 4ta posició sumant 15 punts, lluny del líder, que en porte 25. Precisament, este cap de setmana Valderrobres recuperarà un partit que té pendent contra el Delta de l’Ebre. Una bona excusa per a seguir sumant.

La crònica del Futbol Base del cap de setmana la tanquen els cadets, que van sumar un important empat contra Ascó (3-3) en un partit on va haver molt d’equilibri, tant en el resultat com en les ocasions. Valderrobres va sucar primer, fent el (0-1) a mans de Raúl Vicente. Tot i això, Ascó li va donar la volta al marcador. Valderrobres es va reposar i va empatar i donar-li la volta al marcador tot i jugar en inferioritat número. Els altres dos gols del Valderrobres van ser obra de Borja i Iñaki. Bon empat d’un Valderrobres que està fent un bon paper en una categoria que la passada temporada no va calcigar i que, per tant, és equip de nova creació. Gràcies a este empat, el Valderrobres és 8è i sume 12 punts, molt lluny del liderat, que és a 9 punts i que ostente Amposta, empatant amb Jesús i Maria i el Roquetenc. Este cap de setmana comence la segona volta de la lliga cadet. I ho fa en un Valderrobres que té jornada de descans. Per tant, els cadets no reprendran el futbol fins el 12 de gener, quan es trobaran a La Cava, rival amb qui van perdre a l’anada per la mínima (3-4).