Valderrobres guanye un dels clàssics del Matarranya i golege el Cretense (4-0)

comarquesnord.cat . Valderrobres . diumenge, 15 de desembre .
Etiquetes: ,

Valderrobres continue intractable i este diumenge li va endossar una dura golejada (4-0) al Cretense en un dels grans clàssics del Matarranya. Derbi que tenia tots els ingredients per a ser un gran partit, però que els de la capital comarcal van saber portar cap als seus interessos ben prompte. L’equip entrenat per José Vicente Rebullida va ser superior i va fer un futbol de molt de toc al mig del camp, obrint bandes i buscant la velocitat a dalt d’hòmens com Andreu i Víctor. De fet, Rubén Andreu va ser el protagonista del partit i de la jornada, després de firmar un ‘hat-trick’ fent els tres primers gols del Valderrobres. El primer d’ells va arribar al minut 23 de partit. Moments d’incertesa, on els locals trobaven en falta el toc de la pilota i el Cretense s’estava creixent. Gol d’Andreu en una gran contra que va fer molt mal als de Queretes. Quatre minuts més tard, en una nova jugada de velocitat del Valderrobres, Andreu va posar el segon (2-0). Així es va arribar al descans. Un Valderrobres que estava còmode i que va fer el partit com havia escrit en el guió. En canvi, un Cretense que no es va sentir a gust en molts moments, que recuperava alguns jugadors importants del mig del camp com el cas de José Juan, però que tenia dificultats per arribar a la porteria rival. Queretes volia sortir a la segona part per totes. Però això es va truncar només començar. Al segon 43 de la segona part, els de Valderrobres roben la pilota al Cretense i Andreu, una vegada més, bat a Nacho. Dos minuts més tard, Víctor feia el quart (4-0) i aquí es va acabar el derbi.

. La versió local

José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, va concretar que “estem contents perquè crec que vam fer un bon partit. Vam intentar que el Cretense que no fes el seu futbol i a natres ens va eixir tot”. Valderrobres va eixir amb “la ment freda i les coses clares. Vam fer el que volíem fer i els gols van fer que el partit fos més relaxat que en altres ocasions. Van entrar dos gols seguits, després d’un moment d’incertesa que el partit podia anar a qualsevol lloc”. La segona part “ja va ser més relaxada, a l’espera del que podia caure. Al vestidor vam dir que els primers minuts serien molt importants i que si els deixàvem fer un gol entrarien al partit i ja sabíem el que va passar la temporada passada”. I als 43 segons, el tercer gol d’Andreu. “Saquen ells, robem i crec que la gent encara estava al bar prenent-se l’última cervesa quan va arribar el tercer gol. En el minut 2 de la segona part arribe el gol de Víctor”.

Amb esta victòria, el Valderrobres es col·loque 5è a la classificació, sumant 28 punts i reduint la distància amb el líder, Calanda, a només 3 punts. La pròxima jornada, els de la capital del Matarranya visitaran Escatró.

. La versió visitant

Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, va defensar que “el partit va ser molt net, més del que m’esperava, i de molt de joc al mig del camp. Cretense va tindre les seues oportunitats i el Valderrobres va tirar de moltes contres”. Un Valderrobres que “va acumular molts de jugadors al mig del camp i que li va donar molta superioritat a eixa zona del terreny de joc. Tocaven, tocaven i tornaven a tocar fins que l’extrem estava ben posicionat per a crear la millor ocasió de perill possible”. La idea del Cretense era que el rival tingués la pilota poc temps, que això el posés nerviós. Però “va ser al revés i el Cretense es va trobar molt incòmode”. Dos gols pràcticament seguits van condicionar molt la moral dels de Queretes. Així es va arribar al descans. “Saps que si entres al vestidor en un (2-0), tens coses per rectificar. Però si només començar et marquen dos gols, canvie tot. La moral dels jugadors ja cau bastant”, va sentenciar el tècnic del Cretense.

Derrota que fa mal però que manté el Cretense en 7ena posició, sumant 20 punts. Ja de cara a l’última jornada de 2013, el Cretense jugarà a casa contra el Castellseràs, rival que té a només 1 punt.

Més informació: |