Un camió pateix un accident a la N-232 prop del Colomer bolcant sense causar danys personals i obligant a tallar la carretera

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 16 de desembre de 2013 . 1 comentari
Etiquetes:

Un camió ha patit un important accident este migdia al eixir-se a la N-232, al punt 56,600 quan anava direcció Vinaròs. Afortunadament, sols s’han registrat danys materials en el camió que ha quedat creuat completament de punta a punta de la calçada. El conductor ha sortit il·lès i tampoc s’ha vist implicat cap altre vehicle. El succés ha obligat a tallar la N-232 en aquest punt, en ambdues direccions. Els treballs d’extracció del vehicle de gran tonatge, que anava carregat de terra, es realitzarien al llarg de la jornada. A les 20 hores la DGT ha retirat qualsevol alerta per lo que la N-232 ja estaria oberta al trànsit amb normalitat. La Guàrdia Civil de Trànsit i la de Morella s’han encarregat de controlar la circulació de vehicles desviant als que volien passar per la CV-12 només ha passat l’accident. Sobre les 13:30 hores es col·locava un control al creuament direcció Ares proper al Polígon Industrial Les Casetes per informar de la situació, a l’igual que en direcció Morella des de Vinaròs. Al llarg del dia serien membres de l’equip de manteniment de carreteres els que s’encarregarien de desviar als vehicles que volien passar per la N-232.

L’accident s’ha produït per la pèrdua de control del camioner al passar per un tram que estava banyat i amb rossada. El tram és prou recte i anava junt a un altre company que estava per davant. Segons apuntava el propi afectat “quan he passat per eixe punt, he perdut completament el control, pensava que m’havia pegat un vehicle pel darrere, manava la part de darrere que a més portava totalment carregada de terra i no he pogut fer res”. Fruit d’això, la cabina ha acabat impactada en la cuneta i la carrosseria del camió de punta a punta del vial bolcant part del contingut que portava de pedres i arena. Esglai important que finalment s’ha quedat sols en els danys materials del camió i les molèsties dels conductors en este tram freqüentat de la N-232. Una zona propera al Mas de Colomer que malauradament enregistra molts d’accidents, tot i que en este punt concret feia temps que no succeïen.

Més informació:

1 comentari

  1. Tinc que dir, que jo vaig estar tot el dia desviant el transit per Ares i els meus companys per Cati i per la vega dels Llivis. La guardia civil va estar de les 12 a les 15h despres van desapareixer i van tornar quan ja van retirar el vehicul, sobre les 19:30. Per tant puc dir que la guardia civil no va estar i si van estar el personal de manteniment. No cal dona el merit a qui no se’l mereix.