Victòries dels alevins i els infantils per donar l’entrada als Nadals

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 22 de desembre .

Els equips de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres li han donat la benvinguda a les Festes de Nadal amb dos victòries. Els alevins van golejar a casa a l’Olímpic Móra d’Ebre per un contundent (7-1). Tot i que el primer gol va arribar ben prompte gràcies a Martí al minut 2 (1-0), al descans es va arribar en un resultat prou ajustat (2-1). Móra d’Ebre va empatar al segon quart, però Molins va tornar a avançar Valderrobres al 22. Però a la segona part, el Valderrobres li va pegar una bona espenta i es va emportar una merescuda victòria. Al minut 33, Camps va posar el tercer, i a falta d’un minut per a acabar el tercer quart, Molins va fer el quart (4-1) i sentencia el partit. L’últim quart va ser de clar domini local, i tres nous gols de Martí (7-1) van firmar la victòria més ampla que ha sumat enguany l’equip aleví. Victòria important del Valderrobres que el situe en 5ena posició, sumant 21 punts, però a només 1 punt del tercer. De fet, Valderrobres es pot col·locar 3er si aconsegueix guanyar Amposta en un partit encara pendent. El partit es disputarà el 30 de desembre.

Per la seua part, gran victòria també de l’equip infantil, que va vèncer Delta de l’Ebre en un partit que encara tenien pendent. Golejada de l’equip del Matarranya (4-1) en un bon partit que els consagre a la zona alta de la classificació. A falta de dos jornades per a acabar la primera volta, els infantils se situen en la 4ta posició, sumant 18 punts i a 2 punts dels segons. Durant l’últim partit, Valderrobres va traure els 3 punts després de fer un plantejament seriós. Arrufat va obrir el marcador al minut 20 de partit, encara que el Delta va empatar a la mitja hora de joc (1-1). Albesa, una vegada més, consolidant-se com el màxim golejador del seu equip, va fer el segon del Valderrobres un minut desprès. De cara a la segona part, al minut 60 Maluenda va fer el gol de la tranquil·litat (3-1). A falta de tres minuts per a acabar el partit, Guimerá va arrodonir el resultat. Una gran victòria de l’equip infantil, que marxe de vacances en esta quarta posició i sabent que no reprendrà el futbol fins al pròxim 12 de gener. En esta ocasió, jugarà a casa contra Ebre Escola, que està en la 9ena posició.