Calaceit s’emporte el torneig d’hivern de Futbol-7 que organitze el CF Valderrobres

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 29 de desembre de 2013 .

L’equip del Calaceit -integrat per algunes jugadores del Beseit- va ser el guanyador del torneig de Futbol-7 Femení que el passat diumenge 29 de desembre va acollir les instal·lacions de Sant Roc de Vall-de-roures. Calaceit va guanyar la competició en una final molt igualada contra Horta de Sant Joan (0-0) que es va resoldre als penals. Al torneig van competir dos equips més del territori, un Valderrobres i un Queretes que es van haver de conformar en disputar la tercera i quarta posició en caure a unes semifinals també molt igualades. Al marge dels resultats, el torneig organitzat pel CF Valderrobres va destacar per un gran ambient i les ganes de repetir experiència.

Rocío Zapater, que va fer d’entrenadora d’algun dels equips participants, va recalcar este gran ambient que es va viure al camp i a les grades. “La majoria de jugadores estan molt contentes de l’experiència i estan a veure quan se’n fa un altre”. I és que el Matarranya ha fet una gran espenta en futbol femení. Són unes quantes les jóvens del territori que militen a l’Arnes i l’any passat es van posar en marxa les primeres trobades de futbol sala femení entre el Matarranya i la Terra Alta. Enguany s’ha fet un pas més, i de trobades s’ha passat a fer lliga regular, integrada per 6 equips, 4 d’ells del Matarranya. El següent pas natural seria crear un equip de Futbol-7, que es veu cada dia més factible.

Valderrobres va tancar l’any, futbolísticament parlant, en una trobada de futbol femení on es va veure molt de nivell i molta igualtat. El matí el va obrir el partit de les amfitriones contra el Calaceit. Partit molt equilibrat que va arribar al descans sense gols. A la segona part, Calaceit va fer l’únic gol del partit (0-1), un resultat que li donava el passe a la final. La segona semifinal també va estar molt igualada. L’Horta de Sant Joan es va emportar la victòria per la mínima (2-1) contra Queretes en un partit intens i en el que vam trobar jugadores que ja havien experimentat en el futbol 7. El Valderrobres i el Queretes van jugar el partit per la tercera posició, en clara victòria visitant (0-6).

I va arribar el partit de la final. Una final que va mantindre l’emoció fins l’últim segon. Una final que es va haver de resoldre als penals després que el partit acabés sense gols (0-0). Tot i això, Calaceit i Horta de Sant Joan van tindre algunes ocasions per a avançar-se en el marcador, entre ells algunes jugades que van acabar al travesser. Des d’Horta van reclamar inclús un gol fantasma que l’àrbitre no va validar. Va passar el temps reglamentari sense gols i es va resoldre la final als penals. Els dos equips van fallar el primer llançament. En els dos següents, ni Calaceit -llançava primer- ni Horta van perdonar. En el quart, Calaceit va marcar. Horta, en canvi, va fallar i es va acabar.

. Fotogaleria: Torneig de Futbol-7 Femení