Els Patges Reials arrepleguen les cartes a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . .
Etiquetes:

Falten pocs dies ja per a que Melcior, Gaspar i Baltasar, els Reis Mags d’Orient vinguen a visitar-nos, com ho fan tots els anys en la vesprada-nit del dia 5 de gener. A Vilafranca aquest dijous, els Patges de Ses Majestats arreplegarien les cartes dels menuts de la localitat i ara serà feina dels Reis Mags aconseguir la gran quantitat de joguines que els xiquets i xiquetes han demanat.

La recepció als Patges de Melcior, Gaspar i Baltasar s’emmarcava una vegada més dins de la programació de Nadalàndia i ha estat organitzada per Esport i Diversió i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilafranca. Els menuts anirien dipositant les seues cartes a la bústia reial, rebent caramels de part dels enviats dels Mags. Cal destacar que per cursos, prèviament, els participants a Nadalàndia cantarien una nadala als Patges. Amb molt de respecte als Patges, els menuts passarien a portar la carta. L’activitat va estar oberta a tots els xiquets i xiquetes que van voler passar a veure als Patges i es va crear un gran ambient a Nadalàndia.

Ara, els menuts, que amb tanta il·lusió han escrit les cartes als Reis Mags, hauran d’esperar al dia 5 per comprovar que la seua comanda siga una realitat. Melcior, Gaspar i Baltasar hauran de treballar molt aquestos dies ja que s’esgota el periode nadalenc i el diumenge han d’estar ací carregats de joguines. A ben segur que també porten carbó per als que no s’han portat tant bé. La il·lusió dels nens i nenes omplirà els carrers de Vilafranca en la Cavalcada del diumenge 5, amb la participació de La Xalera i que s’iniciarà a les 18 hores a Santa Bàrbara per anar fins la Plaça de l’Església, on els Reis Mags adoraran al Nen Jesús i realitzaran els parlaments.

Més informació: