Els Ports Ràdio lliurarà set premis en la Festa de l’Esport

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 2 de gener de 2013 .
Etiquetes: ,

Els Ports Ràdio celebra este divendres a partir de les 20 hores una nova edició de la tradicional Festa de l’Esport que aplega en dates nadalenques. La cita serà com el passat any a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella. En aquesta gala es reconeixerà als esportistes i entitats que han destacat durant el 2013 a la nostra comarca. Enguany, el jurat ha tingut on triar i finalment seran set els premis que es repartiran. Entre els guanyadors trobe al CE Cinctorrà pel magnífic darrer any, el millor de la seua història, guanyant la lliga de segona regional, obtenint el Trofeu l’Avellà i afiançats de moment en primera regional. Un altre club reconegut és el del Frontennis Vilafranca després d’obtenir l’ascens a una de les lligues més prestigioses de tot el món en este esport, a la Lliga Territorial després de guanyar en la categoria provincial de la Divisió d’Honor. Vilafranca compta amb dos representants més. Es premiarà a Míchel Porcar, el pilot dels Ports que guanyaria el Campionat de Rallies de Muntanya de Llevant, i també es reconeixerà la tasca de l’entitat Esport i Diversió que realitza diverses activitats i dinamitza l’any esportiu a Vilafranca, a més de gestionar els serveis de piscines del municipi.

Per altra banda, es premiarà el projecte Morella singletracks. Una iniciativa que naixeria este 2013 i ha començat amb força amb diferents rutes i propostes per a les BTT. Relacionat en les bicicletes, però de forma totalment diferent, es reconeixerà a Lola Viñals i les seues classes d’spinning que han suposat una revolució a l’hora de practicar esport al Centre Esporiu Jaume I. Les seues sessions atrauen a molta gent i impulsaria una marató d’este ciclisme indoor que va ser tot un èxit amb 70 participants el passat estiu. I per acabar, també de forma individual es donarà un premi a Inma Sebastià que practica la natació en la categoria Máster que permet que gent de totes les edats puga competir oficialment. Este passat any, la morellana obtindria tot un rècord d’Espanya en la categoria 4×50 de relleus en estils femení, apart d’altres grans registres en la seua carrera com a nadadora.

Tot això en una Festa de l’Esport que serà un resum del que ha estat l’any a la nostra comarca en la que tenim persones destacades en moltes disciplines demostrant el bon fer de la gent dels Ports en matèria esportiva.

Més informació: |