El CE Cinctorrà, Morella SingleTracks i Esport i Diversió reben els premis de la Festa de l’Esport 2013

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 3 de gener de 2014 .
Etiquetes: ,

Els Ports Ràdio, lliurava els seus premis a l’Esport 2013, en un acte desenvolupat a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella. En aquesta oportunitat es lliuraven un total de set premis a diferents iniciatives en matèria esportiva. Algunes d’elles a títol individual, altres a nivell de club i fins i tot a una empresa pel seu foment de les pràctiques esportives. En un acte conduït per Miki Agost i Víctor Tena, responsables de l’àrea esportiva de Els Ports Ràdio, els premiats van anar arreplegant els seus guardons. A l’acte es comptaria amb la presència de l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i del Regidor d’Esports, Amadeu Bordás.

El Club Esportiu Cinctorrà rebia el premi de l’Esport 2013 per la seua fantàstica temporada a la 2ª Regional, en la qual es proclamava campió de lliga, aconseguint l’ascens a la 1ª Regional. Albert Viñals, president del club, Dani Blanch, entrenador del Cinctorra i Josep Gisbert, regidor de l’Ajuntament de Cinctorres, arreplegaven el premi. Des de l’Ajuntament de Cinctorres, el regidor Josep Gisbert es mostrava agraït i molt content pel premi i pels mèrits que està realitzant el Cinctorrà.

La jove empresa vilafranquina Esport i Diversió, rebia el premi de l’Esport 2013 pel foment de l’esport a Vilafranca. Esport i Diversió gestiona les piscines municipals i s’encarrega d’organitzar l’Escola d’Estiu o Nadalàndia. Per la seua banda, el pilot vilafranquí Miguel Ángel Porcar s’ha proclamat en aquest 2013 com a campió de Rallys de Muntanya de Llevant amb el seu Mitsubishi Lancer, fent podi a les 8 carreres disputades. Per aquest motiu, Porcar ha rebut el premi a l’Esport 2013 de Els Ports Ràdio. El Club Frontennis Vilafranca ha rebut el premi de l’Esport 2013 pel seu brillant ascens a la Lliga Territorial, després de proclamar-se com a campió de lliga a la Divisió d’Honor de Castelló. Els integrants de l’equip, per qüestions de treball no van poder estar a l’acte.

L’Spinning de Lola Viñals ha suposat tota una revolució a Morella. Des de fa poc més de mig any, les classes impartides per la morellana han ajuntat a desenes de persones amb ganes de gaudir i parcticar l’esport. S’han tingut que doblar torns i cada dia compta amb més adeptes. Lola Viñals ha rebut el premi de l’esport de Els Ports Ràdio.

Morella SingleTracks ha estat un altra de les iniciatives premiades a la festa de l’Esport per Els Ports Ràdio. El grup, format l’any 2013 és una iniciativa pionera que permet als amants del BTT gaudir del paisatge dels Ports i de rutes veritablement atractives. Persones com Pablo Segura, Alberto Pitarch o Amadeu Bordás fan possible que Morella Singletracks siga una realitat.

La natació rebia també un premi en la figura d’Inma Sebastià. La morellana practica la Natació Màster, una modalitat poc coneguda i en la que acaba d’aconseguir el rècord d’Espanya en relleu 4×50 als darrers Campionats espanyols d’Hivern a Barcelona.

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés tancaria l’acte destacant el gran paper dels esportistes de la nostra comarca, destacant els mèrits de totes les iniciatives premiades per Els Ports Ràdio en esta festa de l’esport.

Set modalitats esportives diferents les que s’han premiat en aquesta edició nadalenca de la Festa de l’Esport. Futbol, foment de l’esport, automobilisme, ciclisme, spinning, frontennis i natació son les disciplines que han rebut premi en aquesta festa 2013.

. Fotogaleria: La festa de l’Esport de Els Ports Ràdio 2013

Més informació: |