“Els Ports Ràdio, 25 anys al seu costat”

20131230_videovoltabetlems_333x Comunicacions dels Ports treu al carrer un nou número de la revista, que ja arriba al 1057.La portada d’esta setmana diu: “Els Ports Ràdio, 25 anys al seu costat”, amb una crònica del que va ser l’acte on es celebrava l’aniversari de la nostra ràdio comarcal.

En pàgines interiors, la falsa de Marcobal, les curses de Sant Silvestre arreu de la nostra comarca o també les bones dades d’ocupació que ens ha deixat la nit de cap d’any. Algunes de les darreres activitats nadalenques, com el concert de la Rondalla de Morella o la volta als betlems que s’organitza des d’esta casa amb la col·laboració del Consell de la Solidaritat. L’arribada del maio a Forcall en vistes ja al Sant Antoni o una actuació benèfica a la Iglesuela del Cid per recaptar fons contra tumors poc freqüents. En les últimes pàgines de la revista, coneixem els premiats de l’esport, amb instantànies de tots els que enguany rebran este reconeixement.

Tanca la revista, el Jocambient 2014, que ha començat en esta jornada de divendres i que continua fins el dia 5, amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Ja està al carrer un nou número del Setmanari d’Informació Comarcal ‘Notícies’.

Més informació: |