Jocambient torna a obrir les portes amb l’inici de l’any a Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 3 de gener de 2013 . 1 comentari
Etiquetes:

El principi d’any està associat amb la diversió, la il·lusió i la màgia per als més menuts i joves de Morella. Així, la primera cita destacable d’aquest principi de 2014 és l’espai de jocs, tallers i atraccions Jocambient. Aquesta es tracta d’una cita totalment consolidada a les vacances nadalenques, que compleix la seva dinovena edició en aquest 2014. Jocambient ha obert avui les portes i es podrà gaudir fins diumenge que ve. Precisament, durant aquestes tres jornades, els més menuts de la casa gaudiran de la il·lusió d’aquestes dates, amb el muntatge del Campament dels Patges, l’arribada d’ells, demà, i la Cavalcada de SSMM els Reis Mags d’Orient el proper diumenge.

“Jocambient” ja està instal·lat a l’Espai Firal de Morella

“Un recinte de jocs i diversió que estarà fins l’arribada dels Reis Mags” segons apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La regidora de joventut, Maria Rallo, afirma que “cada edició de Jocambient és distinta i hi ha canvis, però l’essència és la mateixa. Una essència que és possible gràcies a la il·lusió i diversió dels participants”. A més, explicava que “Jocambient torna a realitzar-se en unes dates en què coincideix amb molt pocs actes d’aquesta índole”.

L’Espai Firal és el lloc en el qual es torna a desenvolupar aquest parc de jocs, tallers i atraccions. Per això, Rallo indica que “el fet de tenir una instal·lació com l’Espai Firal permet albergar un ampli nombre d’activitats diverses”.

Aquest espai de jocs, tallers i atraccions compta amb castells inflables, camps de futbol 3 i bàsquet, zona de guarderia amb jocs per als més menuts, rocòdrom, videoconsoles, jocs de taula o distints tallers, com els de pintura, reciclatge, jardineria o pintura.

Més informació:

1 comentari

  1. Hola sóc Fito de l’empresa d’espectacles. voldriem l’arxiu del reportatge del joc Ambient per posar-lo a la nostra web. Es posible? quinpreu te?