“La Residència, Xavi Querol i Manuel Salvador, reben la Creu de Santa Llúcia”

setmanari Notícies . 10 de gener de 2014 .
Etiquetes: ,

20140110_portadanoticies_333xEste divendres apareix al carrer un nou número del setmanari Notícies. Apleguem al número 1058. En portada les Creus de Santa Llúcia que es van atorgar el passat dia de Sant Julià a la Residència, Xavi Querol i Manuel Salvador. A les primeres pàgines, la Falsa de Joan Carles Marcobal, els efectes del vent a Cinctorres i els premis de fotografia digital de Forcall amb la imatge guanyadora. No falta informació sobre el fet de que la primera xiqueta del 2014 a la província va ser una morellana, el conveni entre l’ajuntament i la parròquia per crear una entrada conjunta als principals monuments o el copagament en benestar social.

A les pàgines centrals l’èxit de la darrera Fira Jocambient, la família que salvarà l’escola d’Olocau, el menjar per a casa de Forcall i que la Residència de Vilafranca està a punt per rebre residents. A les darreres pàgines, l’arribada dels Reis Mags a la comarca i la pàgina esportiva dedicada principalment a la festa de l’esport.

A la contraportada, el projecte Samarucs que arribava a Morella aprofitant les festes de Nadal i l’agenda dels propers dies. La revista va acompanyada com sempre de la Fulla del Camp. Tot això i més, a Notícies.

Més informació: |