El Massalió fa una altra maneta (5-2), esta vegada al Valdealgorfa, en un partit entretingut

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 12 de gener de 2014 .

Massalió ha començat 2014 igual com va tancar el 2013. De 5 en 5. Nova maneta d’un Massalió que ha vist com en les últimes jornades els resultats li acompanyen i com el treball i esforç dels últims mesos porte resultats. Golejada del Massalió (5-2) contra un Valdealgorfa que va tindre les seues ocasions, però que es va veure superat per l’esquadra del Matarranya. D’esta forma, Massalió es tornava de la golejada que va patir este estiu en partit amistós a Valdealgorfa. El partit va ser intens. Valdealgorfa va tindre alguna ocasió. Però l’efectivitat a dalt dels de casa els va posar contra les cordes. José Carlos va posar el primer al minut 5 (1-0), i Sostres va ampliar marcador 2 minuts més tard (2-0). José Mari, en dos ocasions, va posar el (3-0) i el (4-0), deixant el rival molt tocat al minut 23. Així es va arribar al descans. Massalió era conscient de que el partit no s’havia acabat. I que un gol donaria confiança al rival. I així va ser. Valdealgorfa va fer dos gols, un d’ells només començar la segona part (4-2). Massalió va saltar adormit a la segona part i va pecar de confiança. El resultat s’escurçava. Però una altra vegada José Mari, firmant un hat-trick (5-2), va sentenciar el partit. A partir d’aquí, les ocasions de gol van desaparèixer i va entrar en acte un joc més destructiu. Faltes, tensió i una mica de nervis per part dels dos equips. I és que un Massalió – Valdealgorfa, per la proximitat i els arrels dels dos pobles, no deixe de ser un derbi. Al final, victòria dels de casa, que veuen com escalen dos posicions.

El primer entrenador del Massalió, Moisés Royo, va recalcar que “el partit va ser bo i el resultat encara millor. Abans necessitàvem moltes oportunitats per a fer gol. I ara no sé si és la sort o perquè estem millor, l’efectivitat és bona”. Amb 20 minuts van caure els 4 primers gols (4-0). El porter local també va estar encertat. “Tot ens va de cara. I això és molt important”. Així es va arribar al descansar, i al vestidor “vam dir que el partit no s’ha acabat. Havíem d’intentar mantindre la porteria a zero. Que el Valdealgorfa no entrés al partit”. Encara així, i com a conseqüència de la lesió del porter del Massalió, Valdealgorfa es va reenganxar al partit fent dos gols. Tot i això, José Mari va respondre ràpid i va posar el (5-2). “Crec que aquí el partit es va relaxar, i no va jugar ni un equip ni l’altre”. Moi no va agafar certs nervis, amb un Valdealgorfa endollat, que “marcant dos gols va entrar al partit. Però vam reaccionar a temps”. Victòria que deixe Massalió a només 2 punts del Valdealgorfa i que li fa pujar dos posicions. “Esta és la nostra lliga. Són rivals que hem de veure de guanyar”. La pròxima jornada, on Massalió va al camp del Sportin, serà més complicada.

Amb esta victòria Massalió escale dos posiciones i sume 12 punts. 3 punts més que fan del Massalió un equip que ha canviat de caràcter i que ha vist com amb treball constant els resultats arriben. La pròxima jornada, viatge sempre complicat a Alcanyís.