Els alevins i els infantils golegen i els cadets cauen a La Cava

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 12 de gener de 2014 .

Dissabte i diumenge es va viure una nova jornada del Futbol Base a la Lliga de Terres de l’Ebre. Jornada que va acabar amb dos victòries i una derrota per als interessos de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres. En categoria ‘Aleví-7’, Valderrobres va firmar el millor resultat a domicili de la present temporada, golejant el Roquetenc per un clar (1-7). Victòria contundent d’un Valderrobres que al primer quart es va avançar ja al marcador gràcies al gol de Molins. El gol de la tranquil·litat no va arribar fins al minut 23, ja al segon quart, gràcies a Masia. I a partir d’aquí va arribar l’ofensiva visitant, amb dos gols més al tercer quart i tres a l’últim, gràcies a un nou gol de Molins, Martí (2) i Ferrer. El gol de l’honor per als locals va arribar al minut 55, i va ser en pròpia porteria. Gran victòria de l’equip dels menuts, que continue amb una bona ratxa i es col·loque 3er de grup en sumar 9 dels 12 partits que ha disputat. La pròxima jornada, Valderrobres es trobarà a l’Alcanar, un dels equips més limitats de la categoria, tancant així la primera volta. Valderrobres jugarà a casa.

En la categoria ‘Infantil’, victòria sense misteri d’un Valderrobres que es manté a la 4ta posició després de desfer-se de l’Ebre Escola per un contundent (7-0). Valderrobres va rebre dissabte a un equip de zona baixa en un partit que no es va tancar fins a la segona part. L’equip local va dominar el partit, va portar el control de la pilota i va tindre les millors ocasions. El primer gol va arribar al minut 13 de partit, obra d’Arrufat, encara que la tranquil·litat no va arribar fins que Vicente va firmar el segon a la mitja hora de partit. Així es va arribar al descans. A la segona part, Ebre Escola va patir molt de físic, i Valderrobres va aprofitar al màxim la seua facilitat per arribar a la porteria contraria. Al minut 6 de la segona part, Estecha feia el tercer i pràcticament es donava per acabat el partit. Albesa -màxim golejador de la categoria amb 18 gols- es va sumar a la festa i va fer el (4-0) de penal i el cinquè. Arrufat va posar el (6-0) a falta de 4 minuts perquè arribés el final del partit. I encara Albesa va tindre temps per fer-ne un altre i arrodonir una gran victòria. 3 punts més que situen Valderrobres a la 4ta posició, a només 2 punts del 2on. La pròxima jornada, Valderrobres tancarà primera volta de lliga al camp del Jesús Catalònia.

La nota amarga del cap de setmana la va posar l’equip ‘Cadet’ de Valderrobres, que va tornar a la competició després dels Nadals i complir la jornada de descans. Reprenia la segona volta al camp de La Cava, un dels equips més forts del grup (3-1). Partit difícil en un dels camps més inexpugnables del grup. La Cava va eixir al partit amb molta força i va obtindre el premi ben prompte. Als minuts 15 i 21 van arribar els dos primers gols locals, posant molt costa amunt el partit. Així es va arribar al descans. A la segona part, Valderrobres va eixir a per totes, i va posar el rival contra les cordes. Godes va reduir distàncies al minut 2 de la segona part, i l’equip es va créixer, veient possible la remuntada. Esta va quedar eclipsada pel tercer gol de La Cava, que va arribar al minut 9 de la segona part. A partir d’aquí, Valderrobres ho va seguir intentant, buscant un gol que l’enganxés al partit. La Cava també va buscar el quart. I va estar prop d’aconseguir-ho. Derrota que fa baixar Valderrobres fins a la 9ena posició, sumant 12 punts. L’equip cadet reprendrà la pròxima jornada la lliga contra Amposta, que ara mateix comparteix liderat amb Jesús i Maria amb 27 punts. Al partit d’anada, Valderrobres va patir una dura derrota a Amposta (9-0).