LA FALSA: “Déu n’hi do com ve 2014!!!”

Joan Carles Marcobal . 12 de gener de 2014 .
Etiquetes: , ,

Finalitzada la treva de pau i felicitat que suposen les festes nadalenques ens hem donat de morros amb la crua realitat d’un país que havíem amagat al darrera del portal de Betlem. Per començar l’any, l’empresa Sacyr amenaça en paralitzar les obres que du a terme al canal de Panamà si el govern del país centramericà no abona la diferència pressupostària exigida per l’empresa espanyola. El president panameny, Ricardo Martinelli, anunciava una visita a Espanya i Itàlia per desfer l’embolic però abans el govern espanyol s’afanyava en enviar a la ministra Ana Pastor a Panamà per negociar no sabem què però suposem que una eixida digna per a la marca Espanya donats els antecedents.

No ens hem d’oblidar que a l’Amèrica llatina es troben les economies emergents i que no sabem a qui podem necessitar a causa de la nostra pertinaç crisi: necessitem feina, diners i futbolistes per mantenir el nostre ‘orgullo patrio’. A algun lloc hem d’exportar els nostres aturats que desapareixen de les llistes de l’INEM i que ja abarroten l’Alemanya merkeliana.

En altres moments, en compte de la ministra Pastor hagués viatjat el rei, molt estimat a l’Amèrica del Sud, però com es va comprovar a la celebració de la Pasqua militar no està per a grans esforços, tant i més després de complir 76 anys, les successives operacions i les successives imputacions de familiars. Al nostre país tot normal, l’exconseller Blasco, amb el començament del seu judici diu que també és innocent. Qui ho dubtava!

Més informació: | |