El pressupost de l’Ajuntament de Vilafranca ascendeix a 2.048.000 euros

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 13 de gener de 2014 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca, en el seu ple ordinari corresponent al mes de gener aprovava els pressupostos que han de regir l’activitat econòmica del consistori a l’exercici 2014. Un pressupost que ascendeix a 2.048.577 euros, lleugerament inferior al de l’any 2013, que ascendia a 2.108.000 euros. A més, el nou pressupost manté una estructura molt semblant a la de l’any anterior. En el capítol inversor es compta amb 260.514 euros per escometre les intervencions corresponents als POYS 2014, tant al municipi com a les pedanies del Llosar i la Pobla del Bellestar i altres obres com la construcció d’una bàscula municipal, la dotació de nínxols per al cementiri, la perforació d’un pou per a subministrament hídric o la reducció de la piscina d’estiu.

Els pressupostos eixirien endavant amb els vots a favor del grup socialista i l’abstenció del grup popular, que la justificava en el fet de no haver participat en la seua redacció. El representant de Plataforma per Vilafranca-Compromís, excusava la seua asistència al plenari per qüestions laborals.

A la sessió també s’aprovava la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per a les piscines municipals, ja que s’han creat nou abonaments semestrals, entre altres qüestions. També s’autoritzava l’utilització del paratge municipal ‘Palomita’ a favor de la Mancomunitat Comarcal Els Ports per a cursets mediambiental que es volen realitzar. El grup popular s’abstendria en aquest punt.

Finalment es demanava una subvención per al sosteniment de despeses corrents. Els punts al voltant de l’ordenança reguladora del preu públic del servei per l’utilització per particulars d’instal·lacions i materials de propietat municipal o el de la tinença de cavalls sense ànim de lucre al terme municipal es quedaven al damunt de la taula i seran abordats a la propera sessió.

Més informació: |