Vilafranca aprovarà un pressupost de 2 milions d’euros per a 2014

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 13 de gener de 2014 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dilluns el ple ordinari corresponent al mes de gener, en el que destaca l’aprovació, si procedeix, del pressupost que ha de regir l’activitat econòmica del municipi i que ascendeix a 2.048.577 euros. Un pressupost que compta amb un capítol inversor de 260.514 euros, destacant les obres dels POYS 2014, tant per al municipi com per a les pedanies del Llosar i la Pobla del Bellestar, la construcció d’una bàscula municipal, dotar el cementeri municipal amb nous nínxols o l’obra de reducció de la piscina d’estiu. L’any 2013, l’Ajuntament de Vilafranca comptava amb un pressupost de 2.108.000 euros, per tant, s’ha produit una reducció pressupostària de 60.000 euros.

A la sessió es tracta també la modificació de l’ordenança fiscal per a la taxa per a la prestació del servei de piscines o la del preu del servei d’utilització per particulars d’instal·lacions i materials de propietat municipal.

Al plenari de gener també s’aborden altres punts com la utilització del Paratge Natural Municipal de ‘Palomita’ a favor de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, la subvenció per al sosteniment de despeses corrents o la tinença de cavalls sense ànim de lucre al terme municipal.

Més informació: