Massalió cau al camp d’un Sportin (4-0) que no afluixe en la lluita pel títol

comarquesnord.cat . Alcanyís . diumenge 19 de gener de 2014 .

Massalió va caure el diumenge al camp de l’Sportin i va trencar una ratxa molt positiva. Contundent derrota de l’equip del Matarranya (4-0), però que no es va tancar fins a l’últim quart d’hora. El Massalió va viatjar a Alcanyís conscient de que tindria un partit complicat, que tocaria córrer molt i que les dimensions del camp podien ser traïdores. Vam tindre una primera part equilibrada, de molt mig del camp i que només les contres del Massalió i les pilotes parades de l’Sportin van trencar la monotonia. Primera part en poques ocasions però molta intensitat, i que va acabar sense gols (0-0). Resultat que el Massalió considerava positiu, però que va vindre acompanyat de la lesió del porter, que deixe l’equip sense porters en dos setmanes, totes dos baixes per lesió. Això va obligar posar un jugador de camp de porter, que va disputar bona part del partit. A la segona part, i com ha demostrat Sportin en els partits a casa, els d’Alcanyís van mantindre la intensitat dels primers 45 minuts. Això ho va notar el Massalió, que veia com a poc a poc s’anaven acabant les forces. Va ser sobretot a pilota parada, per males cobertures, quan van arribar els gols de l’Sportin. Al minut 60 va arribar el primer. I pràcticament seguit, el segon. Al minut 75, els de casa van sentenciar el partit. I ja al descompte, un gol en pròpia porteria va posar el definitiu (4-0). Derrota contundent a un camp molt complicat, que manté Massalió en 14ena posició, sumant 12 punts.

Moisés Royo, primer entrenador del Massalió, va reconèixer que “fins al minut 60 vam aguantar. Però les forces ens van poder. El desgastes molt i ells es troben molt millor al seu camp. Ens vam saber adaptar a les dimensions del camp, i a la primera part vam aguantar molt. Vam tindre un problema afegir, que va ser la lesió del porter”, que els va obligar a posar “un jugador a la porteria”. La primera part “va ser de molt mig del camp. A la contra vam tindre dos ocasions molt bones. Una falta directe i una contra que hagués pogut canviar molt el partit. Estàvem contents de la primera part, de com havíem aguantat el rival”. Però a la segona part, quan les forces van abaixar, Sportin no ho va desaprofitar i es va emportar la victòria. “Tenen jugadors molt alts i en dos ocasions van rematar sols”. Tot i això, un 10 per la defensa. Des de Massalió van afegir que “esta no és la nostra lliga. Els partits s’han de jugar. Però saps que és molt difícil guanyar-los”. Moi va reconèixer que ara, a darrere, “tenim un problema”. En només dos setmanes s’han lesionat els dos porters. I això pot obligar Massalió a buscar un porter nou o, directament, que un jugador de camp ocupe esta posició.

Amb esta derrota, el Massalió es manté en la 14ena posició. La pròxima jornada tindrà un paper complicat. Viatjarà al camp del Teruel B, estadi on són molt pocs els equips que han aconseguit puntuar en els últims quatre anys.