Ximo Puig apel·la a la màxima mobilització del partit en les primàries per “fer realitat el canvi i retornar l’orgull de país a tots els valencians i valencianes”

comarquesnord.cat . València . dijous, 23 de gener de 2014 .
Etiquetes: , , ,

Més de 600 militants i simpatitzants han arropat a Ximo Puig en el primer acte massiu que el precandidat a president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, celebra des que el Comitè Nacional del PSPV donés el tret d’eixida al procés de primàries. Un acte innovador celebrat en un replet saló d’actes a la seu d’UGT de València en el qual més de vint persones han realitzat una breu intervenció argumentant els motius pels quals es volen unir “a l’equip de Ximo Puig”.

Per això, el públic ha agafat el testimoni dels parlaments i al són de “Jo també m’uneixo a l’equip del President”, actors, emprenedors, jubilats, funcionaris públics o periodistes, entre molts altres, han explicat als centenars d’assistents el per què és necessari que Ximo Puig sigui el candidat socialista a la presidència de la Generalitat.

El difícil futur dels joves valencians, la necessitat de reivindicar els senyals d’identitat valencianes a través del foment de la cultura i la reobertura de RTVV, el suport a la inserció laboral de les dones, la defensa dels serveis públics i dels més necessitats o la necessitat de defensar una educació pública i de qualitat han estat d’aquesta forma alguns dels arguments més repetits entre els membres de la societat civil que han recolzat a Ximo Puig i entre els quals es trobaven cares conegudes com l’escriptora Carmen Amoraga, l’actor Ferran Gadea o el periodista M. A. Picornell.

Per a Puig, és absolutament fonamental que els militants aconsegueixen la màxima mobilització possible “i hem d’insistir que tots vosaltres heu fet possible el que el Govern d’aquesta Comunitat no s’ha atrevit a fer: donar veu a tots els valencians i valencianes”. Per aquest motiu, es mostra convençut que la massiva participació dels ciutadans en les primàries obertes ens va a fer més fortes per retornar el sentit comú al Govern de la Generalitat i “retornar l’orgull de país a tots els valencians i valencianes”.

 

El PSPV enceta el seu procés de primàries

"Ximo Puig és un dels candidats per obtar a ser cap de llista autonòmic" segons apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Puig ha recordat que un dels principals compromisos que va adquirir de sumar al major nombre possible de ciutadans a aquest nou projecte que permetés acabar amb dues dècades de governs del PP basats en la corrupció, la mala gestió i el balafiament. I aquesta massiva participació es faria amb primàries obertes, “sóc un home de paraula i aquí estan les primàries”, ha destacat.

Per a Puig, “fa dos anys iniciem el canvi real, assumint la nostra història i des del treball ben fet. El canvi segueix ara amb aquestes eleccions primàries i el canvi acabarà quan, aviat, molt ràpid, la majoria progressista de la Comunitat Valenciana recuperi el govern”.

Per això, ha insistit en la importància que tots els militants, “quan arribeu a les vostres cases, i els vostres llocs de treball, quan parleu amb els vostres familiars o amb els vostres amics, els convoqueu al canvi”. Puig es mostra convençut que “la veu que anem a donar-li als valencians i valencianes en aquest procés de primàries, és el que demà ens donaran per Governar la Generalitat i treure-li de l’embús en el qual es troba”. Pel precandidato, “el nostre únic adversari és el PP, perquè el PP és l’únic adversari d’aquesta Comunitat”.

Més informació: | | |