Golejada dels infantils (9-0) i derrotes dels alevins i els cadets

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 26 de gener de 2014 .

Després d’una jornada marcada per les fortes precipitacions i la suspensió de gran part dels partits, es van reprendre els campionats de futbol de la Terra Alta. L’equip Aleví va caure al camp de l’Ascó per un ajustat (4-2). Partit molt equilibrat que obria la tornada del campionat de lliga, i en el qual Valderrobres va anar sempre a remolc. Els de la Ribera d’Ebre es van avançar al minut 7 de partit, resultat amb el qual es va tancar el primer i el segon quart. Valderrobres ho va intentar, però va ser Ascó qui va fer el segon al minut 2 del tercer quart. Els del Matarranya van reduir distàncies al 38 gràcies a Adrián (2-1), resultat amb el que s’arribaria a l’últim quart. Només començar, Ascó va fer el tercer, posant les coses molt complicades. Valderrobres va tornar a reduir diferències al minut 53 (3-2) gràcies a Molins. En el descompte, Ascó va fer el definitiu resultat (4-2). Amb esta derrota, Valderrobres baixa a la 6ena posició, sumant 27 punts en 13 jornades. La pròxima setmana, Valderrobres jugarà a casa contra Camarles, rival que va golejar a la primera volta per un contundent (1-6). Camarles és el cuer.

L’equip Infantil de l’Escola de Futbol Base va traure una contundent victòria a l’estadi de Sant Roc, golejant per un contundent (9-0) l’Amposta, obrint així la segona volta. Partit de tràmit que va encarar Arrufat al minut 2 de partit. Al descans ja es va arribar amb un contundent (4-0), gràcies als gols d’Iván i Albesa (2). Una jornada més, Óscar Albesa va ser el gran protagonista de la jornada, firmant 5 dels 9 gols del seu equip. Arrufat no es va quedar lluny, aconseguint un hat-trick. Valderrobres va ser superior al rival i gràcies a esta victòria obre una escletxa important entre el Valderrobres i l’Ebre Escola, amb una diferència entre el 4at i el 5è classificat de 8 punts. Amb esta victòria, Valderrobres es manté en la 4ta posició, sumant 24 punts i a les portes d’enganxar l’Ascó, que porta els partits que correspon. Valderrobres en té un de pendent. De cara a la pròxima jornada, Valderrobres anirà al camp del Roquetenc, rival a qui va guanyar a l’anada per un clar (1-4) i que suma 16 punts.

I l’equip Cadet va caure al camp del Jesús Catalònia en un partit directe entre equips de la zona baixa. Derrota que fa baixar el Valderrobres a la penúltima posició, superat precisament pel Jesús (4-2). Partit on els locals van sucar primer. Ho van fer relativament prompte. Al minut 20 de partit es van avançar en el marcador. I escassos cinc minuts després van fer el segon (2-0). Així es va arribar al descans. Es van tindre ocasions, però el Jesús Catalònia no va desaprofitar les seues. A la segona part, els del Matarranya van reaccionar molt prompte. Al primer minut, Bel va reduir distàncies (2-1). Per desgràcia, Jesús Catalònia va reaccionar prompte i va aprofitar les posicions del Valderrobres, bolcat a l’atac (3-1). Valderrobres va tornar a reduir distàncies gràcies a Vicente (3-2). Encara quedaven 20 minuts. L’equip ho va intentar. Però no va obtindre premi. Els locals van fer el definitiu (4-2) en el descompte, amb un Valderrobres tirat a la porteria del rival. Amb esta derrota, Valderrobres s’estanca en els 12 punts. De cara a la pròxima jornada, jugarà a casa contra Gandesa, el cuer de la categoria.