La Diputació distribueix sal en 13 trams de carreteres de l’interior per prevenir els efectes del gel i neu aquest cap de setmana

comarquesnord.cat . Castelló . divendres, 31 de gener de 2014 .
Etiquetes: , ,

La Diputació de Castelló està materialitzant ja el seu compromís d’intensificar les actuacions de la institució en el manteniment de les carreteres de titularitat provincial en capítols de gelades i nevades durant l’hivern a través de tres equips de brigades d’emergències que han realitzat 13 actuacions en les últimes hores.

El diputat delegat de Bombers, Luis Rubio, ha assenyalat que “les brigades d’emergència de Vistabella, Castellfort, Morella i un equip de bombers voluntaris de Morella han participat en les labors de neteja i repartiment de sal en un total de 13 trams en les carreteres provincials amb més risc de gelades i nevades. Tan important és preparar les carreteres perquè tinguin el mínim impacte davant aquests episodis com després que es produeixin, i en tots dos, estem per actuar el més ràpid i eficaç possible”.

La brigada d’emergències de Vistabella ha actuat, amb un tot terreny, en la CV-1720 en Vistabella i Sant Joan. La brigada de Castellfort ha realitzat treballs amb camió saler en la CV-126 de Castellfort a Villafranca i en la CV-1260 a Ares del Maestrat. Els bombers voluntaris i la brigada d’emergències de Morella han realitzat treballs amb camió encunya saler i tot terreny respectivament en la Cv-122 a Forcall, la Todolella i Olocau del Rei; en la Cv-123; en la CV-120 de Forcall a la Mata; la CV-111 a Vallibona; la CV-105 Torremiró-Castell de Cabres-Herbesset; Cv-110 Herbers; CV-106 Fredes; CV-109 Coratxar-Boixar i Cv-105 de Castell de Cabres al Boixar i Ballestar.

Unes actuacions que, segons Rubio, es dirigeixen a “garantir major seguretat per a tots els ciutadans, en aquest cas, quan circulin per les carreteres de la província i, en aquest sentit, creiem que aquesta aportació suposarà una notable millora”.

Més informació: | |