Ximo Puig: “He rebut el suport de la majoria de la militància, ara desitjo obtenir la confiança de la majoria de la societat valenciana”

comarquesnord.cat . València . dilluns, 3 de febrer de 2014 .
Etiquetes: , ,

Ximo Puig ha dipositat aquesta tarda, davant la Comissió de Garanties de les primàries del PSPV-PSOE, els avals necessaris per participar com a candidat en aquest procés obert. D’aquesta manera, s’han sumat les primeres 8650 persones a “l’equip del president”, més de la meitat de la militància del PSPV-PSOE.

El morellà s’ha mostrat molt agraït per haver rebut la confiança “de la majoria de la militància de base”, i ha afirmat que ara espera aconseguir “el suport de la majoria de la societat valenciana” per liderar el canvi a la Comunitat Valenciana.

“Ara hem acabat una primera part del procés de primàries” ha afirmat Ximo Puig, i ha recordat que en aquesta segona fase, per primera vegada, “és la societat la que té el poder de decidir qui serà el proper President del Govern Valencià”. Per això, ha demanat a totes les persones que li han recolzat que es converteixin en “activistes del canvi”.

Finalment, l’actual Secretari General dels socialistes valencians i ex-alcalde de Morella, ha destacat que el PSPV “hem iniciat un nou temps, per sortir d’aquest procés més forts, més cohesionats i llests per governar en 2015”.

Més informació: | |