Forcall aprova un pressupost de 1.200.000 euros

comarquesnord.cat . Forcall . dijous, 6 de febrer de 2014 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Forcall ha aprovat el pressupost de 2014. Per aquest exercici, els comptes són molt semblants a l’any anterior. En total sumen 1.200.000 euros. La partida més destacada, tant en l’apartat d’ingressos com de despeses, és la destinada a la Residència de la Tercera Edat. Es contemplen 504.000 euros per al seu funcionament. És el que es calcula que aportarà la Generalitat per a les places concertades, encara que el conveni d’aquest any està pendent de firmar.

La partida de despeses financeres també està relacionada amb aquest servei, ja que l’Ajuntament contractarà un crèdit per fer front als ja habituals retards de la Conselleria en fer efectius els terminis de pagament.

L’apartat d’inversions disposa d’una partida de 238.990 i contempla la finalització de l’obra del pavelló poliesportiu, on es destinen 80.000 euros, compromesos pel programa Ruralter. La compra de terrenys i la continuació del programa d’eficiència energètica són altres dels apartats que compten en reserva pressupostaria. L’Ajuntament també pretén començar l’ampliació de la Residencia. Per aquesta obra destinaria els fons de compensació eòlica, que tampoc s’han convocat encara, sumats als 30.000 euros del Pla d’Obres i Serveis.

En total es calculen 100.000 euros. Respecte a les ordenances municipals, es congelen tots els impostos tret del rebut de l’aigua que pujarà un parell de cèntims el m3.

Més informació: