Valderrobres recupera la senda de la victòria contra un limitat Azuara (6-1)

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 9 de febrer de 2014 .

El Valderrobres va recuperar este cap de setmana la senda de la victòria en superar un limitat Azuara (6-1). En van caure sis. Però si les davanters locals hagueren estat més encertats, Valderrobres n’hagués pogut fer mitja dotzena més. Valderrobres va dominar el partit d’inici a final, sentenciant en la primera mitja hora de partit. Azuara, per la seua part, va arribar a la capital del Matarranya sense moltes ganes de jugar a futbol, amb excés de confiança en la línia defensiva i sense pràcticament recanvis a la banqueta. Els de José Vicente Rebullida van obrir la llauna ben prompte. Al minut 2 de partit, Saumell va estrenar el marcador en una excel·lent jugada. El segon va tardar en arribar. Va ser al minut 19 de partit, fet pel mateix Saumell. Fins llavors, Valderrobres havia tingut tres o quatre ocasions més de perill per portar un resultat d’escàndol. En el minut 26, Romero va firmar el tercer, i tres minuts més tard Andreu va posar el quart. (4-0) en només mitja hora. Encara quedava una hora de partit. I el Valderrobres va afrontar els 15 minuts restants de la primera part buscant alguna cosa més. A la segona part, Valderrobres va eixir molt relaxat. I en una pilota llançada a la barraca, Azuara va traure el gol en una de les poques ocasions que va tindre. El gol en contra va despertar el Valderrobres, que d’aquí al final del partit va buscar amb insistència la porteria rival. Andreu va fer 2 gols més, i va arrodonir un resultat (6-1) que de no ser per la falta d’efectivitat, hagués pogut ser d’escàndol.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va explicar que “el partit no va tindre molt de misteri. Valderrobres va eixir pel partit, i davant es va trobar un rival que va pecar de confiança”. La línia defensiva al mig del camp, cosa que “convertia cada contra en ocasió clara de gol”. Saumell va obrir el marcador ben prompte, “i vam tindre tres o quatre ocasions molt clares per ampliar el marcador”. Al minut 19 va arribar el segon, “i a la mitja hora de partit s’havia acabat el partit. Azuara tenia un desplaçament una mica llarg i poques ganes de jugar a futbol. Van vindre 11 jugadors i un recanvi que va aparèixer quan ja s’havien disputat alguns minuts. Poc oxigen a la banqueta i poques ocasions de perill”. En una de les poques que van tindre van fer gol. Valderrobres, escàs de recanvis en la zona defensiva i sense centrals d’ofici. Valderrobres va recuperar olfacte golejador, encara que segons va considerar Rebullida “haguérem pogut fer mitja dotzena de gols més”. Encara així, “hagués preferit fer-ne sol 1 o 2 i la resta de gols per als partits anteriors”. Azuara va mossegar poc, i el pitjor rival del Valderrobres va ser el propi Valderrobres. Sobretot a l’inici de la segona part, quan l’equip va eixir molt fred i convençut de que els 3 punts estaven guanyats.

Amb esta victòria, Valderrobres trenca una ratxa negativa de tres derrotes consecutives, retallant distàncies amb Alcorisa. En estos moments, Valderrobres té 37 punts, a sols 2 de l’equip del Baix Aragó. El pròxim rival de l’equip del Matarranya serà el Torrecilla.