Morella enamora per Sant Valentí

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 15 de febrer de 2014 .
Etiquetes:

Molts visitants han decidit “passejar la seva història per Morella”, seguint el consell de l’eslògan de la campanya de Sant Valentí. Les reserves hoteleres han crescut de forma important per a la jornada d’avui, registrant-se molt bones xifres d’ocupació per la celebració d’aquest dia. El perfil de la majoria de persones que s’allotgen avui a la localitat és el de parelles que busquen viure una jornada romàntica i que prefereixen passar una nit en hotels i gaudir de la gastronomia i els monuments de Morella. Encara que també han arribat diversos grups a la localitat.

Alguns hotels de la localitat estan complets i, els que no, registren moltes més reserves que un cap de setmana normal. Per això, els indicadors en hotels per avui són molt positius. Els visitants d’aquest cap de setmana podran conèixer els monuments de la localitat, ja que es podran visitar les Torres del Joc, avui, el Museu Temps de Dinosaures, la Basílica Arxiprestal Santa Maria la Major, el convent de Sant Francesc i el Castell, amb el Saló del Carlisme i el Palau del Governador. A més, les previsions meteorològiques apunten a un temps estable, amb un fred moderat, el que també permetrà que es puguen visitar de manera agradable els voltants de la localitat.

A més de gaudir dels hotels i els monuments de la localitat, els visitants que arriben fins a Morella en la jornada d’avui poden provar els menús de les Jornades de la Trufa. El complement ideal a una estada en Morella en aquesta època de l’any, ja que el “diamant negre” de la cuina és un dels ingredients més exquisits i amb més riquesa gastronòmica. Cal recordar que en aquestes jornades participen onze restaurants, que ofereixen menús al voltant dels trenta euros i que estan protagonitzats, des dels entrants i fins els postres, per la trufa. Aquest és un preu molt assequible, si es té en compte que el quilo d’aquest ingredient se situa per sobre dels sis-cents euros.

Més informació: