Empat amb un gol anulat al Morella

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 18 de febrer de 2014 .
Etiquetes:

20140116_xert-morella_elpartitEl Morella empatava (0-0), en la seua visita al camp de Les Forques de Xert, conjunt aquest que tanca la classificació de la 1ª Regional amb 10 punts. Un partit marcat per la pluja, el mal estat del terreny de joc i dos gols anul·lats al Morella, un d’ells molt protestat pel conjunt morellà que no va entendre els motius de la seua anul·lació.

Partit marcat pel mal estat del terreny de joc, especialment a la segona part amb un camp molt enfangat. Empat a zero gols en un encontre de lluita i garra per part dels dos equips, que treballarien per aconseguir la victòria. El Morella suma tres partits consecutius sense encaixar cap gol i es situa a quatre punts de la zona de descens.

En el global del partit, el Morella seria superior al Xert i va fer més mèrits que els locals per tal d’aconseguir la victòria. Els morellans disposarien de més ocasions i van crear més perill a la porteria contrària. L’empat a zero gols sap a poc després d’analitzar l’encontre al camp del Xert. A més, el Morella veuria com l’àrbitre li anul·lava un gol a Moles en una acció en la que no es van poder apreciar els motius d’aquesta invalidació.

Al final, empat a zero entre Xert i Morella, que manté als morellans fora de la zona de descens. Concretament el Morella es troba a l’onzena posició amb 23 punts, quatre per damunt de la zona de descens.

Més informació: