LA FALSA: “Està passant alguna cosa?”

Joan Carles Marcobal . 16 de febrer de 2014 .
Etiquetes: , , ,

Sembla que alguna cosa s’està movent al País Valencià. D’un temps ençà els nervis afloren de bona manera entre aquells que estan governant i és que, sembla ser també, la batalla del carrer la tenen perduda pel que a economia respecta, entenent com a economia allò que afecta a la butxaca de la ciutadania.

Cal tenir en compte que des del tancament de Radiotelevisió Valenciana ja no compten amb el balcó que, en traure el cap pel mateix, els servia per encendre las mascletà. Vist això, les hosts del president Alberto Fabra han desenterrat l’arma de la llengua, aquella que, fonamentada en la incultura promulgada per ells al llarg de la història, tants bons resultats els ha donat.

Vetar els mitjans de comunicació que en català arribaven a la nostra terra i arremetre contra l’Acadèmia Valenciana de la Llengua han estat les primeres mesures i no cal ni dir que els seus esbirros s’han posat mans a l’obra: la vivenda de Ramon Ferrer, president de l’AVL, ja ha rebut les primeres pintades insultant-lo i demanant la desaparició de l’organisme que presideix.

Curiós és també com representants del Consell s’han dedicat també des de fa uns mesos a llançar els seus dards verinosos contra Ximo Puig, quan l’actual Secretari General del PSPV no ha guanyat, al menys de moment, les primàries que triaran el candidat socialista a la presidència de la Generalitat. El govern fent oposició a la oposició, com si ja assumiren els resultats que a hores d’ara només vaticinen les enquestes que ja sabem com s’enganyen… i el PP millor que ningú.

Més informació: | | |