La Fonda de Xiva busca gerent

comarquesnord.cat . Xiva . dilluns, 17 de febrer de 2014 .
Etiquetes: , ,

La Fonda de Xiva és una taverna que se situa en un emblemàtic edifici senyorial del segle XVII. Després de la finalització de l’actual etapa de gestió, l’Ajuntament de Morella torna a licitar-la, perquè puga reobrir aquest espai tan necessari per als veïns i els visitants que rep aquesta bonica població.

Totes les persones interessades a fer-se càrrec d’aquesta gestió, hauran de presentar els seus projectes a les oficines d’Iniciatives Turístiques de Morella SL, a l’edifici del CISE de Morella. Es valorarà el projecte de gestió, l’experiència, la situació d’atur i familiar, disponibilitat i facilitat de tracte amb el públic.

 

La Fonda de Xiva busca nous gerents

"Es podran lliurar els projectes al CISE fins el 7 de març" segons apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La localitat de Xiva està a vuit quilòmetres de Morella i hi viuen unes 30 persones. No obstant això, els caps de setmana la seva població augmenta, ja que moltes de les cases rurals que hi ha, reben visitants. Cal destacar que aquesta localitat té unes 100 places de turisme rura , ubicades a diferents immobles. La Fonda de Xiva compta amb quatre apartaments, La Cova del Groc, El Roser, la Tossa i El Castell, que poden donar allotjament a unes 20 persones. A la planta baixa d’aquest edifici s’ubica la taverna.

Més informació: | |