El sector turístic del Matarranya obsequiarà els seus clients amb literatura eròtica i producte de la zona

comarquesnord.cat . Beseit . dimarts, 18 de febrer de 2014 .
Etiquetes:

L’Associació d’Empresaris del Matarranya ha posat en marxa una nova campanya de fidelització que anirà dirigida especialment a les parelles. Coincidint amb el dia de Sant Valentí, el territori va engegar divendres la campanya ‘Apassiona’t Matarranya‘, una iniciativa amb la que es vol impulsar el turisme més romàntic. I per a donar a conèixer el territori a nous turistes, ‘Apassiona’t Matarranya’ obsequiarà els clients amb literatura romàntica, així com oli i vi de la terra. En la campanya hi participen set espais hotelers i un total de cinc empreses productores, totes elles del Matarranya.

El president de l’associació, Javier Moragrega, va reconèixer que la idea “va eixir des de la Llibreria Serret, qui va confirmar que este febrer tindria un mes de presentacions i autors centrats en la literatura eròtica”. Els empresaris es van sumar a esta proposta i “hem iniciat la campanya ‘Apassiona’t Matarranya’, on regalarem un obsequi als clients, centrat en un llibre de literatura eròtica, vi i oli”. Moragrega va reconèixer que “tenim un dinamitzador literari important com és l’Octavi”. De la mateixa manera que “regales una botella de vi, també pots obsequiar el client amb un llibre”.

El dissabte de la setmana passada, la Llibreria Serret va comptar amb la presentació de Francisco Javier Aguirre i el seu ‘Cupido en el Matarraña‘, esdeveniment que va servir per obrir la campanya dels empresaris. Des de la mateixa associació van apuntar que durant el febrer “tenim gent, però ens falta una punta. Tenim moviment, però és en dissabte i diumenge. Tenim gent, però n’hi hauria d’haver una mica més”. Per això estes iniciatives de cooperació entre el sector terciari i el sector primari que valguen per dur gent al territori i “aprofitar-ho tots”.

La campanya ‘Apassiona’t Matarranya’ està integrada per set espais hotelers de la zona, com són El Castell, la Torre del Visco, El Salt, Posada Guadalupe, els apartaments Santa Águeda, Lagaya Apartaments i La Fàbrica de Solfa. Pel que fa a productors del territori, trobem Bodegas Carrera, Mas de Flandí, la Cooperativa del Campo de Queretes, Mas de Catxol i el Celler d’Algars. La campanya ‘Apassiona’t Matarranya’ estarà oberta fins al pròxim 14 de març i es podrà seguir a través de la web de l’entitat o a través de les xarxes socials amb el hashtag #apassionatmatarranya.

Més informació: