Arriben les ajudes per l’adaptació de les granges a la llei de Benestar Animal

comarquesnord.cat . Terol . dimecres, 19 de febrer de 2014 .
Etiquetes: , ,

El Servei Provincial Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient de Teruel va acordar, en la reunió celebrada el 16 de gener, la convocatòria de les subvencions per a l’adaptació a la normativa de benestar animal per a les explotacions porcines de Terol amb càrrec al Fons Especial (FITE) 2013.

Les ajudes van dirigides als titulars d’explotacions porcines de nau d’engreix (com ara engreixadors, cicles tancats, produccions mixtes, isoweans, selecció i multiplicació). Es subvencionaran aquelles millores fetes per a l’adaptació de l’explotació,principalment el canvi de reixetes. Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina Comarcal Agrària. Al costat de la sol licitud caldrà presentar les factures (original i còpia) i el justificant bancari del pagament. Les factures han de ser dels anys 2012 i 2013. Les de l’any 2014 també es poden presentar, però no està garantit que estes obtinguen subvenció.

Les sol·licituds poden presentar-se fins al dia 24 de febrer de 2014, el dia també inclòs. Estos ajuts han estat reclamats des de fa molt temps. La Comarca del Matarranya va ser la primera entitat en demanar el suport per l’adaptació de les explotacions porcines a la normativa de Benestar Animal.

Més informació: | |