Setmana gris per al Futbol Base, amb un empat i dos derrotes

Setmana grisa per a l’Escola de Futbol Base de Valderrobres. Només va sumar 1 punt en tres partits. El va traure l’equip Aleví-7, que va esgarrar un empat a Sant Carles de la Ràpita (4-4). Valderrobres va començar molt verd el partit. Es va jugar molt d’hora. I l’equip del Matarranya es va trobar en un resultat en contra molt contundent (3-0). Va tocar remar riu amunt. Però la insistència va obtindre el seu premi, aconseguint el Valderrobres un valuós empat que es considera positiva després del complicat que es van posar les coses. Al final, empat rellevant que va tindre en Adrián Martí el gran protagonista del Valderrobres, firmant els quatre gols del seu equip. Este es el primer empat que trau Valderrobres al llarg d’esta temporada. Amb este empat, l’equip del Matarranya manté la 6ena posició, sumant 34 punts. De cara a la pròxima jornada, el Valderrobres recuperarà el partit contra l’Alcanar, un equip de la zona baixa de la classificació i que només ha sumat 7 punts esta temporada.

Per la seua part, dura derrota dels Infantils, que van caure a Jesús Catalònia (4-1) en un partit que no es va resoldre fins als últims minuts. El partit es recuperava de meitats de gener, i la derrota va ser dolorosa perquè una victòria hagués donat la tercera posició a l’esquadra del Matarranya. Jesús Catalònia es va avançar al quart d’hora després que els dos equips hagueren tingut alguna ocasió a les seues botes. Valderrobres no li va perdre la cara al partit, i a la mitja hora de joc Arrufat va posar l’empat. Així es va arribar al descans. A la segona part, Jesús Catalònia es va tornar a avançar quan s’havien jugat 12 minuts. Valderrobres va buscar l’empat, però va ser Jesús qui a falta de 10 minuts va posar el tercer. El quart dels locals va arribar al descompte. Amb esta derrota, Valderrobres es manté a la 4ta posició, sumant 29 punts. De cara la pròxima jornada, que es disputarà d’aquí a dos setmanes, els del Matarranya jugaran a casa contra Móra la Nova, un rival de la zona baixa a priori fàcil.

Finalment, els Cadets tampoc van poder esgarrapar cap punt del seu viatge a Roquetes tot i fer un bon partit. Els de Valderrobres van caure per la mínima (2-1) contra un Roquetenc que gràcies a esta última victòria es situa tercer. Partit equilibrat, i on els de casa van començar fort. El primer gol va arribar quan les aficions encara no s’havien assegut a la cadira. Al minut 3, gol dels locals. Tot i això, Valderrobres va tindre alguna ocasió per a fer l’empat, equilibra que va arribar al minut 12 gràcies a Vicente, que ja va marcar en l’anterior jornada. Amb este empat s’arribaria al descans, encara que tots dos equips van tindre les seues per a posar-se per davant en el marcador. Roquetenc va tindre més espenta que els del Matarranya, però no va ser fins el minut 60, a falta de 20 minuts per a la fi del partit, quan van perforar la porteria defensada per Boix per endur-se la victòria. Derrota que manté el Valderrobres en la 9ena posició, lluny de la 10ena. De cara a la pròxima jornada, Valderrobres rebrà al Jesús i Maria, segon a la taula.