Pena-roja done la sorpresa de la jornada en guanyar Chiprana (0-1)

comarquesnord.cat . Chiprana . diumenge, 23 de febrer de 2014 .

El Pena-roja va firmar este cap de setmana la sorpresa de la jornada 22, en superar el sempre complicat Chiprana (0-1). Gran partit de l’esquadra del Matarranya, que esta segona volta està donant molt bones sensacions. El Pena-roja venia d’una jornada de descans i després de donar guerra al camp del Calanda, on va perdre per la mínima (2-1). Gran partit de l’equip del Matarranya, que acumulava cinc jornades consecutives jugant fora. El Pena-roja va saltar al terreny de joc conscient de que el partit seria prou complicat. Durant el primer quart d’hora es va centrar en contindre el rival, fer molta pressió i dificultar l’arribada del Chiprana a la seua àrea. Les coses eixien, i conforme avançaven els minuts, el Pena-roja se sentia més còmode. Va començar a crear perill a l’àrea del Chiprana, i inclús a la primera part va tindre una gran ocasió que només va salvar el pal. A la segona part, Pena-roja va seguir la mateixa línia. Molta concentració als minuts inicials sense donar-li opcions al rival. I minut a minut, creixent-se. Fins que va arribar el gol. Va ser obra de Javi, quan quedaven uns 10 minuts per al final del xoc. A partir d’aquí, al Chiprana li van vindre les presses. Es van obrir forats, i Pena-roja en va tindre un parell per a tancar la victòria. Inclús va haver dos accions dins l’àrea rival que eren penal. Però el marcador no es va moure. Al descompte, el porter del Pena-roja va fer una bona parada, salvant la victòria visitant. Gràcies a esta victòria, el Pena-roja enganxa a Escatró, empatats a 23 punts.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va agrair l’esforç dels jugadors, que “van fer un gran partit. Quan anem a jugar a camps d’herba ho passem molt malament. Però estem fent unes últimes jornades molt bones i s’ha demostrat en el joc i en els resultats”. Laris, que no acostume a dir res dels col·legiats, es va mostrar molest per la decisió en moments clau, i va considerar que “és molt fàcil xiular els equips grans”. Tot i això, Pena-roja va fer un bon partit. “Havien passat 20 minuts, no hi havia gols i la iniciativa la portava el Pena-roja. Vam tindre un pal a la primera part i crec que vam fer un gran partit”. L’equip va marxar al descans amb bones sensacions. I va decidir jugar a la segona part com a la primera. “Vam mirar d’aguantar. Les coses sortien. I vam fer 20 minuts excel·lents a la segona part, dels millors d’esta temporada”. Físicament, l’equip va estar molt bé. I en el tram final va arribar el gol de Javi. “Amb este resultat ens van fer dos penals claríssims que l’àrbitre no va voler xiular. Van afegir 5 minuts. I una gran aturada del nostre porter va salvar la victòria”. Laris va destacar la nova forma de jugar de l’equip. “Jugàvem massa a l’atac. Fèiem molts de gols, però també en rebíem molt. I ara portem uns partits que no ens fan gol”.

La pròxima jornada, Pena-roja jugarà a casa dos mesos després de l’últim partit contra Valderrobres. Pena-roja jugarà dissabte, i ho farà contra l’Sportin. Amb esta victòria, Pena-roja suma 23 punts, empatat amb Escatró, i fa el seu rècord personal en format de lliga llarga.