La directora provincial del INAEM coneix el punt d’auto-informació de la Comarca del Matarranya

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns, 24 de febrer de 2014 .
Etiquetes:

El dilluns 24 de febrer, la directora provincial del INAEM, Patricia María Utrillas, va visitar la comarca del Matarranya i va conèixer el punt d’auto-informació que hi ha a la seu comarcal. Visita que es va complementar amb una trobada amb el president del Consell Comarcal, Francisco Esteve, amb qui van tractar diferents matèries associades amb l’ocupació i la formació, entre elles tallers d’ocupació, el desenvolupament rural o les ofertes d’ocupació pública.

Segons va dir Utrillas, “hem estat pel Matarranya per visitar el punt d’auto-informació que té INAEM aquí, a la seu de Comarca del Matarranya, i a més conèixer al costat de les persones de treball i desenvolupament local l’ús que es fa d’este punt d’auto-informació i alhora canviar impressions sobre això”. La directora provincial de INAEM va defensar que es tracta d’un servei “molt útil“. En el cas del Matarranya, “se’ns ha explicat que tenen una funció molt útil per consultar els cursos que començaran ara sobre tele-formació, i que s’estan impartint en els centres col·laboradors”.

En el punt d’auto-informació també es presten serveis com la renovació de la demanda d’ocupació, donar d’alta com a demandant d’ocupació, modificació de dades de la demanda d’ocupació, consulta d’ofertes i assessoria per a l’elaboració de currículums. A més, els usuaris tenen una sèrie d’avantatges La més important, que no se n’han d’anar fins a Alcanyís per fer certs tràmits. A més, es pot obtindre informació d’ocupació sobre la demanda sol·licitada d’una forma immediata.

Més informació: