L’Ajuntament de Morella contracta a una nova professora i amplia el material de l’Escola Infantil gratuïta

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 25 de febrer de 2014 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Morella ha adquirit més material per a l’Escola Infantil gratuïta de la localitat. Aquesta adquisició de mobiliari i materials didàctics formen part del compromís del consistori per dotar aquestes instal·lacions de tota la infraestructura necessària per oferir el millor servei, degut que també s’incrementarà el nombre d’alumnes en el pròxim curs. A més, cal recordar que, en aquest 2014, s’ha ampliat el nombre de professors de l’Escola Infantil gratuïta de Morella.

La regidora d’educació, Palmira Mestre, destaca que “aquest equip de govern aposta per ajudar les famílies i, creiem que hem de potenciar aquest servei bàsic per als veïns i veïnes de Morella, oferint el millor servei i mantenint la gratuïtat del mateix”. A més, explica que “el 2012 es va produir un increment important de la natalitat i hem de preparar l’Escola Infantil per a l’augment d’alumnes que s’està produint i que incrementarà el pròxim curs”.

El material adquirit es divideix en mobiliari necessari per atendre les demandes dels alumnes i en un altre de tipus didàctic, que ajude els més menuts a familiaritzar-se amb l’àmbit educatiu i a aprendre d’una manera lúdica.

Cal recordar que la contractació de la professora i l’adquisició de material no són les úniques millores que s’han realitzat en l’Escola Infantil gratuïta, ja que durant el passat curs es van realitzar unes obres per ampliar l’espai de l’aula principal, unint la zona dels serveis amb aquesta sala, per ubicar una bancada i mobles de cuina per endreçar als petits en l’espai principal o en redistribuir les entrades i altres aules, per evitar que es moleste als alumnes. A més, es van millorar les instal·lacions del bany i el seu manteniment, amb un canvi en les dutxes o el termo i es va canviar la caldera per millorar l’eficiència energética.

Per tot això, Mestre conclou que “hem de millorar les instal·lacions i seguir garantint un servei molt professionalitzat i gratuït, que ajuda als menuts a aprendre i divertir-se i als seus pares a poder conciliar millor la seva vida laboral”.

Més informació: | |