Ximo Puig obrirà a Morella la campanya electoral de les primàries

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 28 de febrer de 2014 .
Etiquetes: , , ,

Este dissabte 1 de març finalitza el procés d’inscripció per participar en les primàries del PSPV-PSOE que es portaran a terme el proper 9 de març. Qualsevol persona major de 16 anys empadronada a la Comunitat Valenciana pot entrar al cens de votants de forma oberta i sense cap compromís. Es pot apuntar via física omplint un formulari a les diferents seus del PSPV o bé parlant amb representants dels socialistes valencians o bé via Internet.

A la comarca dels Ports, la iniciativa pionera a tota a Espanya ha tingut forta acceptació, principalment a Morella, ja que és l’agrupació d’un dels candidats, Ximo Puig. A partir del diumenge, es coneixeran les dades concretes de quanta participació s’ha registrat a la comarca.

. Acte a Morella

Precisament, el candidat morellà ha escollit la seua terra per obrir l’etapa de campanya electoral d’estes primàries que es desenvoluparà del 2 al 8 de març. L’equip de Ximo Puig celebrarà un acte este diumenge a les 12:30 hores a la Plaça Colón de Morella. Des de la candidatura, inviten a una trobada als militants i simpatitzants de la localitat i dels Ports.

D’aquesta forma, les primàries del PSPV afronten la seua recta final amb dos candidats oficials, el propi Puig i l’alcalde de Faura, Toni Gaspar. El dia de les eleccions serà el 9 de març i la propera setmana es coneixeran els diferents punts on els inscrits entre la ciutadania, els afiliats del PSPV i els membres de les Joventuts Socialistes podran dipositar el seu vot. En el cas de Morella, des de l’agrupació local es té previst instal·lar la taula electoral a la Casa Ciurana.

Més informació: | | |