Ximo Puig: “Aquestes primàries ja són un èxit perquè podran votar més de 65.000 persones”.

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 2 de març de 2014 .
Etiquetes: , ,

Ximo Puig ha agraït aquest diumenge des de Morella la inscripció de 65.000 persones en el procés obert de primàries del PSPV-PSOE, un xifra que “ha triplicat les expectatives inicials que tenien en el PSPV”, ha dit Puig, que demostra que “hi ha ganes que es canviïn les coses” i que, a més, “el PSPV està més viu que mai”.

El cens de les primàries del PSPV supera les 68.000 persones

“Ximo Puig celebra un acte a Morella agraint la resposta dels Ports”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Puig ha assegurat que “com a Secretari General estic molt satisfet i orgullós del meu partit”, perquè s’ha demostrat que el PSPV-PSOE “està amb la força necessària per renéixer”. En aquest sentit, el candidat a les primàries ha explicat que “amb el seu projecte de País, es construirà un futur millor per a l’interior que tantes vegades ha estat oblidat pel Partit Popular” i ha demanat “una victòria contundent per al dia 9” perquè els valencians vegin que “hi ha una alternativa al PP que mereix la pena”.

D’altra banda, Ximo Puig ha felicitat als companys i companyes de Morella i de la comarca dels Ports i ha agraït “el gran suport que ha rebut d’aquesta comarca en aquest procés de primàries”, ja que es tracta de la comarca que, en relació al nombre d’habitants, més persones s’han inscrit per participar.

Més informació: | |