L’Ajuntament millora el Camí de les Eretes de Xiva

comarquesnord.cat . Xiva . 10 de març de 2014 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Morella està realitzant diferents millores a la localitat de Xiva. En la jornada d’avui, l’alcalde, Rhamsés Ripollés, i el síndic d’obres, Rafa Pallarés, s’han desplaçat a aquest municipi per supervisar la feina que està executant la brigada municipal i per estudiar les pròximes actuacions que es duran a terme En concret, en aquests últims dies, s’ha millorat i condicionant el camí de les Eretes i s’està netejant un bancal que tenia diversos arbres en mal estat. A més, s’estan preparant noves inversions, com serà la important construcció d’una bassa. Aquestes actuacions es consensuen en les reunions amb els veïns de la localitat.

 

L’Ajuntament de Morella realitza millores a Xiva

"Es millora el Camí de les Eretes i s’estan netejant bancals" , apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Rafa Pallarés afirma que “aquestes petites obres són molt importants per als veïns de Xiva, ja que ajuden a millorar l’entorn de la localitat i a contribuir l’avançat estat de rehabilitació del municipi”. Així, explica que “el camí de les Eretes estava en mal estat i molt brut, i amb aquesta actuació s’ha recuperat un carrer, de manera que ara presenta un aspecte molt diferent”. A més, també indica que “la propera construcció d’una bassa és una actuació demandada pels veïns de Xiva i que servirà per garantir el subministrament d’aigua”.

. Fonda de Xiva

Aquestes millores en Xiva també han coincidit amb la licitació de la gestió de la Fonda. Aquesta taverna se situa en un emblemàtic edifici senyorial del segle XVII. Després de la finalització de l’actual etapa de gestió, l’Ajuntament de Morella va tornar a licitar fa unes setmanes , perquè puga reobrir aquest espai tan necessari per als veïns i els visitants que rep aquesta bonica població. L’adjudicació es realitzarà en breu.

Més informació: | |