Victòries dels alevins i infantils i derrota dels cadets, tots a domicili

comarquesnord.cat . Amposta . dissabte, 15 de març de 2014 .

El cap de setmana va estar carregat de futbol base, encara que en esta ocasió els partits de les lligues de les Terres de l’Ebre van ser tots a domicili. Dissabte van jugar els Alevins-7 al camp de l’Amposta, d’on van traure els 3 punts gràcies a un bon partit (0-4). Partit complicat, que a l’anada també es va emportar el Valderrobres per la mínima. El marcador es va obrir a les portes del final del primer quart, quan Martí va fer el primer. Així es va anar fins els últims minuts, quan Amposta va anar a per totes i els del Matarranya van defensar el marcador amb ungles i dents. En l’últim quart de partit, Martí va fer el segon. Amposta va intentar reduir distàncies a la desesperada, i en dos bones reaccions, primer Ber i després un jugador en pròpia porteria, van arrodonir un resultat enganyós. Al final, victòria del Valderrobres, que veu com segueix en la lluita per la zona alta. Amb la victòria, l’equip de l’Escola de Futbol Base es manté en la 4ta posició, sumant 43 punts. La pròxima jornada, Valderrobres jugarà a casa contra el Camp-redó, 5è classificat i a només 1 punt dels matarranyencs. El partit d’anada el va guanyar el Camp-redó (5-3).

En categoria Infantil, Valderrobres va firmar la golejada més ampla de la setmana en superar Gandesa per un clar (0-7). Partit que fa van encarar els del Matarranya a la primera part, marxant al descans amb un clar (0-3). Antolí va obrir el marcador en el minut 8 de partit, i en el 28, Albesa va fer el segon i va deixar molt tocat el rival. A les portes del descans, Vicente va fer el tercer i pràcticament sentenciava el partit. Gandesa no va oposar molta resistència, i el Valderrobres va estar molt còmode durant gairebé tot el partit. A la represa, Arrufat va fer el quart quan s’havien jugat 9 minuts, mentre que Albesa va fer el seu propi hat-trick en marcar en els minuts 53 i 64. Tres minuts més tard, Arrufat va fer el setè gol i arrodonia una gran victòria. 3 punts més per a l’equip del Matarranya, que es manté en la 4ta posició sumant 35 punts, seguint a sol 6 punts del líder una jornada més. El pròxim partit, Valderrobres jugarà contra el segon, un Olímpic Móra d’Ebre que a l’anada va caure contra els del Matarranya (0-4).

Finalment, el Cadet va patir l’única derrota del cap de setmana contra un rival que no és gens fàcil. Tot i això, partit molt digne de l’esquadra del Matarranya, que va caure per la mínima (3-2) a Móra d’Ebre. Partit que es va trencar prompte, ja que al minut 3 de partit els locals es van avançar en el marcador. Amb este resultat es va arribar al descans, i Valderrobres va fer un bon treball per no marxar amb un resultat en contra al descans. Encara així, els del Matarranya van aconseguir empatar al primer minut de la segona part gràcies a Raúl. Però Móra es va reposar prompte i va tornar a posar-se per davant quan només s’havien jugat 4 minuts de la segona part. Els locals van fer el tercer. Valderrobres va buscar l’empat. Va aconseguir reduir distàncies a falta de 5 minuts de la mà de Marcos. Però l’empat ja no va arribar. Amb esta derrota, Valderrobres es manté en la 9ena posició, sumant 19 punts a falta d’una jornada. Valderrobres tancarà l’any este cap de setmana contra Ascó, rival que està 1 punt per sobre. Guanyant-lo, els del Matarranya tancarien l’any en 8a posició.