El Massalió no pot contra un Chiprana ultradefensiu (0-1)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 16 de març de 2014 .

Després de fer un bon paper a Calanda, el Massalió va tindre este cap de setmana una nova prova de foc. Va jugar a casa, però rebia un dels rivals més complicats de la present temporada. Un Chiprana que tot i estar en hores baixes, va exprimir al màxim el matiner gol que va fer i es va dedicar a defensar el resultat. Derrota del Massalió per la mínima (0-1) en un partit on als del Matarranya se’ls va quedar menut el seu propi camp. Chiprana va plantejar un partit similar al dels últims desplaçaments: marcar gol i esperar el rival. I el guió li va sortir a la perfecció. Domínguez va marcar en el minut 19 en una de les poques ocasions que va tindre Chiprana en tot el partit. A partir d’este moment, autobús i a cedir el joc al rival. Massalió ho intentava per activa i per passiva. Tenia el domini de la pilota. La va tocar molt al mig del camp. Però a tres quarts de camp no trobava forats per perforar la porteria rival. I les poques que trobaven forat, eren ben tretes pel porter local. La primera part va ser un continu atac de Massalió amb el (0-1). L’equip va entrar desesperat al vestidor. Però era molt complicat buscar una alternativa davant d’un rival tan tancat i un camp de reduïdes dimensions. A la segona part, Massalió ho va seguir intentant. Va trobar forats a base de trenar jugades. Però el xut sempre acabava molt allunyat. Chiprana ho intentava tallar tot, ja fos posant cos o fent falta. D’aquí totes les targetes del partit. Desesperació local, que van veure com el rival es va emportar un partit injust en el qual Massalió havia posat el futbol. Amb esta derrota, Massalió es manté en la 14ena posició, empatat a 18 punts amb Valdealgorfa. Massalió descansarà este cap de setmana per acord amb Azuara i tornarà a competició el dia 30 de març contra Torrecilla.

El primer entrenador del Massalió, Moisés Royo, va defensar que “va ser un partit molt igualat. Va haver ocasions a les dos porteries. A la primera part, ells en van tindre una o dos i natres moltes més. Però en un error nostre ens van fer gol i molt de mal”. El camp del Massalió és fa dur quan davant trobes un rival molt defensiu. Chiprana “sap el que fa. No deixen forats. Natres ens vam veure obligats a obrir per les bandes, buscar forats pel mig. Si haguérem tingut més sort, com en altres partits, haguérem parlat d’un altre resultat. Portàvem el domini de partit. Però si les ocasions que tens no les fas, l’altre es creix”, va lamentar Moi. Massalió es va dedicar a “atacar i atacar. Vam tindre un pal. Una segona ocasió que va parar el porter i que va ser un moment determinat perquè l’empat ens hagués animat molt. Un partit així sempre és una llàstima. Fas un bon partit i et sap mal perquè el resultat més just era l’empat”. El públic, per això, “content perquè es va jugar de tu a tu contra un equip que és superior a natres”.

Quarta derrota consecutiva del Massalió, que este pròxim cap de setmana no jugarà amb Azuara, sinó que aplacen partit per a les festes de Setmana Santa. Per tant, Massalió no jugarà fins d’aquí dos setmanes, per tancar més contra Torrecilla.