El Calaceit cau a Castellseràs i suma 7 jornades sense conèixer la victòria

comarquesnord.cat . Castellseràs . diumenge, 23 de març de 2014 .

El Calaceit va caure este cap de setmana a domicili contra el Castellseràs (2-1) en un partit marcat pel fort vent que va bufar al municipi del Baix Aragó. Un partit on es va veure un millor Calaceit que el de les últimes jornades, però que es va trobar amb un marcador en contra prou complicat quan només s’havien disputat 25 minuts. Els locals van jugar a favor del vent a la primera part. I ho van aprofitar al màxim. Al minut 12 de partit Castellseràs va obrir el marcador (1-0) en la primera jugada de partit. I en una falta dins l’àrea, els locals es van posar en un còmode (2-0). Calaceit va buscar reduir distàncies. Davant tenia un rival sòlid i un vent que obligava a jugar la pilota per baix. Encara així, els del Matarranya van tindre tres bones ocasions de perill amb el (1-0). Però cap d’elles va perforar la xarxa. En canvi, Castellseràs en va necessitar tres per a fer un parell de gols. A la segona part, Calaceit va anar per totes. Jugava amb el vent a favor. I no ho podia desaprofitar. D’aquí que en una pilota llarga, el porter local tomba el davanter del Calaceit i l’àrbitre xiula penal. Timoneda no va perdonar (2-1). Calaceit va buscar l’empat. Va tindre les seues ocasions. Inclús una jugada polèmica dins l’àrea local que bé hagués pogut ser penal. Però el resultat no es va moure. Castellseràs va posar l’autobús i va defensar la victòria amb unglés i dents. Amb esta victòria, Calaceit baixa a la 10ena posició, sumant 29 punts. L’equip arrossega una ratxa negativa de 7 jornades sense conèixer la victòria.

Pere Esteve, jugador del Calaceit, va destacar que “el camp del Castellseràs és dels més durs de la categoria. A casa els havíem guanyat. Però allà, quan només portàvem 20 minuts, perdíem (2-0)”. Esteve va reconèixer que “va bufar molt el vent i ells van aprofitar la primera part amb el vent a favor, fent gols. A la segona part, el rival es va tancar, sobretot després de reduir natres distàncies”. Amb el (2-0) en contra a la primera part, “vam dir d’aguantar el resultat contra l’aire, i a la segona part sortir amb les màximes expectatives per guanyar el partit”. Calaceit ha fet algun fitxatge estes últimes setmanes, com Artur, que va marxar a vestidors abans d’hora perquè va veure la doble groga. “És bastant guerriller i no va acabar el partit”. Pel que fa a la mala ratxa de l’equip, Esteve va dir que “les sensacions són de molt de pessimisme per tot el que ha passat estes últimes setmanes”, amb la dimissió de l’entrenador i la divisió de la junta directiva. Tot i això, el jugador del Calaceit va defensar que “hem d’acabar la temporada de la manera més digna possible i jugar el millor possible, sobretot a casa”. El pròxim rival, el Calanda, serà dur. Però “li hem de posar moltes ganes. Serà difícil guanyar”, però s’ha de lluitar. “Hem de donar guerra”.

Amb esta derrota, Calaceit ha baixat a la 10ena posició, sumant 29 punts, que són els mateixos que Híjar i Pena-roja, que este cap de setmana també van perdre. Per damunt està Escatró, que diumenge va empatar contra Valdealgorfa.